AWP HunteR kérdése:
Hogyan tudnám beállítani azt, hogy a Firefox új lap megnyitásánál ne ilyen yahoo-s faszomszot nyisson meg, hanem egy ténylegesen üres lapot?
Figyelt kérdés
Felraktam egy PDF Creatort és azóta telibekurta yahoo-val a Firefox-ot.A kezdőlap átállítását megtaláltam, az sikerült is, de az új lap beállítását sehol sem találom. Minden értelmes, használható választ előre is köszönök!2015. máj. 8. 18:30
1/8 anonim válasza:
Ha nem csak kattintgatnál a next re, akkor az ilyesmi elkerülhető lenne..
Fogalmam sincs, nem használok ff ot, kutakodj a beállításokban, vagy a pluginek között.
2/8 anonim válasza:
Beállítások/Általános/alapértelmezés...ha engedi magá.
Ha nem, akkor én a YourUninstaller-rel szoktam eltávolítani, vagy RevoUninstaller is jó.
A PdfCreator jó program, csak ingyenes és reklámozza a yahoo-t...
3/8 anonim válasza:
Vagy uott a Beállítások/Keresés és a lenyíló menüből a google-t állítod be.
4/8 anonim válasza:
Egy tényleges üres lapot nem fog megnyitni. Az is egy negatívum volt nálam is, mert folyton teleba**kodta az előzményekkel vagy a leggyakrabban látogatott oldalakkal...
5/8 A kérdező kommentje:
Beállítottam alapkeresőnek a Google-t, de a probléma nem szünt meg.
2015. máj. 8. 19:03
6/8 A kérdező kommentje:
Your Uninstaller-t kipróbálom.Hátha segít.
2015. máj. 8. 19:06
7/8 A kérdező kommentje:
Wáááá MAGIC! Sikerült! Köszönöm!
2015. máj. 8. 19:24
8/8 anonim válasza:
Ja,...szemétkedős ez a yahoo...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!