Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mozilla Firefox böngészőt...

DevTheraze kérdése:

Mozilla Firefox böngészőt használok, windows7 op. Rendszerrel és amikor letöltök egy programot az lesz a kiterjesztés hogy . Exe. Part. Nem tudom megnyitni, sem módosítani. Van valakinek valami ötlete hogy mi lehet?

Figyelt kérdés
letöltöttem pl.: a Dialux-ot, ami egy ingyenes világítástervező program, a setup fájl kiterjesztése .exe.part lesz és azt nem ismeri fel az op. Rendszer, ha meg kitörlöm a .part-ot akkor meg kiírja hogy nem win32 alkalmazás és nem indítja el. Egy másik gépen sikerült normálisan letölteni, szóval nem a weboldallal vagy a letöltött programmal van baj. Ha van valami ötlete valakinek hogy mi lehet a gond, ne tartsa magában! :)

#Firefox #Mozilla #exe.part
2015. ápr. 25. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:

még nem töltötte le, vagy valami hiba csúszott a dologba

valami.valami.part

az akkor van mikkor töltődik lefele amit letöltesz, aztán ha letöltődött akkor lesz belőle valami.valami

2015. ápr. 25. 17:48
 2/5 csacsi2 ***** válasza:

part fájlok akkor jönnek létre mikor nem jön még le, ideiglenesen part-nak nevezi el, azaz még nem jött le 100%-ban a fájl. Használsz letöltő alkalmazást akkor azt tiltsd le! Használd a böngésző beépített letöltésvezérlőjét! Bizonyos esetekben előfordul hogy a vírusírtó vírusban véli és nem engedi letölteni. Van a böngészőben is vírusvédelem (féle) ezt érdemes kikapcsolni.

Címsorba írd about:config

szűrésbe: browser.download.manager.scanWhenDone

értékét állítsd át false -ra.

2015. ápr. 25. 17:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, mindjárt kis is próbálom hogy működik-e
2015. ápr. 26. 15:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem az antivírus programomat (avastot használok), amikor kikapcsoltam a webvédelmet, sikerült hiba nélkül leszednem a programot, nem a mozilla hibája volt a jelek szerint, még egyszer köszönöm a segítséget!
2015. ápr. 26. 16:07
 5/5 csacsi2 ***** válasza:

browser.download.manager.scanWhenDone -t azért érdemes kikapcsolni, elképzelhető hogy összeakad a vírusvédelemmel.

Gyakori hiba szokott lenni hogy 99%-nál megáll a letöltés ezért szokták false-ra állítani.

Véleményem szerint teljesen felesleges mert nem a böngésző fog védeni a vírusoktól, így biztos hogy nem árt ha kikapcsolod.

2015. ápr. 26. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!