Megéri a Telekomot átváltani Digi-re?
Internet, TV, telefon előfizetésem van.
Tudom, hogy mostanában sokan szidják a Telekomot ( régi nevén T-Home-ot ) de nekem még semmi problémám nem volt velük.
Az összes szolgáltatás tökéletesen működik. 30/5 Mbit, Családi + HD IPtv meg HBO csomag van. A net stabil, a TV-n szép a képminőség. Ha valami gond van, és felhívom őket másnapra már meg is oldják.
Ma csöngetett egy Digi-s emberke hogy hamarosan itt is elérhető lesz a gigabites szolgáltatás. Nos, nekem a 30 Mbit is minden igényemet kielégíti.
Emellett egy csomó kedvezmény is kapok a Telekomtól. Az a csomag ami nekem van másnak 16 ezer környékén lenne de én 8 ezret fizetek érte csak.
Ti váltanátok a helyemben?
Ahogy nézem a Digi-nél HBO Go, meg TV Go-hoz hasonló lehetőség sem. Ezeket pedig rendszeresen használjuk.
Első válaszoló: Mit történt, hogy ilyen véleménnyel vagy a Digi-ről?
Ha Diginál nincs valami, amit használnál, akkor egyértelmű a válasz: Ne válts.
Én amúgy Digi párti vagyok, 2007-től vagyok előfizetőjük, semmi problémám nincs vele. 100/100-as net + TV + Telefon csomagom van, bár ezek közül csak a netet használom.
Köszönöm!
Szerintem sem váltok.
Kb 2 éve eljátszottam már ezt velük, de akkor egy helyi szolgáltató miatt.
Fel is mondtam, aztán pár nap múlva meg visszavontam a felmondást. :D
Akkor állítottak be egy rakat kedvezményt. Például a felvevős Iptv box 1100 Ft havonta, de én ingyen kapom. Magára a net, tv, telefon csomagra meg kapok közel 50% kedvezményt a normál hűségidős árkoz képest ( tehát még csak nem is a listaárhoz viszonyítva ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!