Megéri DIGI-re váltani, (idáig nem lehetett)?
Figyelt kérdés
11000 FT-ot fizetünk a T-Home nak, egy alap internetért ami gyakran rossz + egy telefonért és hívásért meg egy tök alap nem HD tv-ért. Bedobták a DIGIs "Megérkeztünk" szórólapot amiben a milyenknél sokkak jobb szolgáltatást kínálnak hármas csomagban 7000 Ft-al olcsóbban. Gyanúsan jó az ajánlat nincs benne valami csapda?? Megbízható a DIGI??? Köszi...2015. jún. 16. 12:01
1/11 anonim válasza:
A TV az elég jó és olcsó(árban jobb mint a UPC).
2/11 Tengor válasza:
Milyen technikával dolgozik ott a Digi?
3/11 anonim válasza:
Nálunk is nem rég dobták be azt a bizonyos szórólapot. Teljesen megbízható a Digi, és tényleg ilyen olcsó.
Nálunk optikai hálózatot építettek ki.
Bár elég szívás a dolog, mert 3 hónapja hosszabbítottuk meg a Telekom hűséget 2 évre...
Mi 9.500 Ft-ot fizetünk a Telekomnak 30/5 Mbites netért, Családi + HD TV csomagért, két vevőegységgel, HBO MaxPak prémiumcsomaggal, meg egy alap vezetékes telefonért.
Szóval panaszom nem lehet rájuk, de csak jobb lenne az a Digi.
5/11 A kérdező kommentje:
A szórólapon az van hogy 4200FT* + még a hívások 12 ft/perc átlag, 300 perc= +3600= 7800
2015. jún. 16. 15:01
7/11 A kérdező kommentje:
A három szolgáltatás együttes szerződési alapdíja 4200FT.
2015. jún. 16. 16:43
8/11 anonim válasza:
Értem, de mit tartalmaz az a 3 szolgáltatás?
Értsd: Milyen sebességű internet, hány csatornás tévé, abból mennyi HD...stb.
9/11 A kérdező kommentje:
INternet 30MB, (15 garantált); 90 catorna TV +23 HD...
2015. jún. 17. 09:40
10/11 anonim válasza:
Szerintem megéri.Korlátozott adatforgalmú?Ugy értem hogy pl. letöltesz 10GB-t akkor lelassítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!