Miért nem működik a port forwarding?
Figyelt kérdés
Egy D-link DSR 360R modemmel és egy TP-link TL-WR1043ND routerrel rendelkezem. A routeren beállítottam a reserved ip addresst erre a gépre hogy mindig ez az ip maradjon. A vezérlőpultban a hálózatnál is beállítottam az IPV4-et. Routeren forwarding résznél hozzáadtam portokat és engedélyezve is vannak. Interneten elérhető port tesztelős oldalak viszont azt írják hogy az összes zárva van. Az olyan programokat mint pl Utorrent amit magától hozzáad az UPnP menübe azokat viszont nyitottnak írja. Ugyan azokat az értékeket átmásolva manuálisan hozzáadva már nem működnek. Ezen kívül még a web management port is működik. De ha bármely más portot adok hozzá az mind zárva van. A windows tűzfalon is engedélyeztem a portokat és próbáltam kikapcsolt tűzfallal is de akkor se működtek. Mi lehet a probléma?2015. jún. 27. 20:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!