Kinek milyen tapasztalatai vannak a Telekommal? Mennyire jó vagy rossz szolgáltató?
Most szeretnék rá váltani UPC-ről mert kedvezőbb havidíjat ajánlottak. Nincs gond a UPC-vel, csak kicsit drága.
Szerintetek megéri váltani erre a Telekomra?
Én most a UPC-nél 9770 Ft-ot fizetek Fiber Power 60-ért, Digital Gold tv csomagért meg Nonstop S telefonért.
A Telekomnál egy hasonló csomag egy ezressel lenne olcsóbb.
Akkor ez a 1000 Ft nem ér annyit, hogy váltsak?
Ja, még van HD csomagom is TV-hez ami +1000 Ft, biztos emiatt drágább nekem.
Hát lehet, hogy akkor mégsem váltok. A Telekom Facebook oldalán is nagyon sok a panasz.
Huh, itt is vannak elég durva sztorik: [link]
Azt hiszem ennyi elég is volt ahhoz, hogy mégse váltsak szolgáltatót.
Hát nem tudom. Ez egy nem túl nagy város de pár utcával lejjebb már elérhető az Invitel is. Tőlük mindenki el van ájulva. 150 Mbites netet meg IPTV-t adnak, de elvileg nagyon jók. Ismerősömnél is a 150 Mbit szinte mindig stabilan megvan. A TV-vel sincs gondja. Ráadásul ha mondod nekik a telefonba, hogy Telekomról váltanál, akkor kedvezményt is adnak.
Itt nálam sajnos már nem elérhető, és nem is tervezik a kiépítést.
Na, csak megrendeltem a Telekomot.
Nagyon jó áron van.
4425 Ft az 50/5 Mbites net
2925 Ft a Családi + HD IPTV
200 Ft az alap telefon
Plusz kaptam valami akció HBO MaxPak csomagot. 6 hónapig teljesen ingyen van, utána 2600 Ft helyett csak 990 Ft. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!