Van egy T-mobile-os Xperia SP-m. Néha rátör hogy folyamatosan újraindul megállás nélkül. Egyszer csinálta már ezt, szolgáltatónál újratelepítették, azóta megint elkezdte. Ja visszaviszem megint szerintetek kicserélik egy másikra?
Mások aszerint hibás a RAM-ja. én is olvastam hogy karácsony körül több ilyen kikerült a T-mobileból. Én is karácsonyra kaptam...:/ És amúgy mostanában nagyon szörnyű a telefon, minden egy örökkévalóságig tart vele, állandóan lefagy, programok leállnak, magától kikapcsol, stb...
Mit tegyek szerintetek?
Ha ezt elmondom egy T-mobileban akkor van ara esély hogy kicserélik?
Esetleg nem lehet szerintetek ráfizetni egy kicsivel jobb késtülékre?
Otthon is újra tudod telepíteni, Sony Update Service.
Az SP híresen rossz szoftvert kapott, állítolag már javították. Frissítened kellett volna már régen a fenti programmal.
Koszi a segitseget! :)
Megprobalakozok T-nel ,hogy csereljek ki mert nem tudjak megcsinalni, aztan ha tenyleg semmi akkor megprobalkozom ezzel ,de keritenem kell hozza valakit mert nekem nem terjed eddig a tudomanyom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!