Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » W@laki olyan tuđja-e a választ...

W@laki olyan tuđja-e a választ erre a kérdésre (részletek lent), aki használja a flinter.hu oldalt?

Figyelt kérdés

Ha regisztrálsz az oldalra, kapsz 3 különböző, 4*os wellness hotelbe 40e Ft kedvezményre jogosító kupont.

Az eddig oké, hogy letöltöttem a pdf-et, amiben meg is van a 3 kupon. Azonban nem sokkal később a kedvesem is beregizett (természetesen a saját otthonából és gépéről, ahogy ezt én is a saját címemről tettem, így még véletlen se ua. IP-ről tettük), aztán amit ő is kapott 3 kupont, elküldte nekem, éééés... Az ő 1. kuponjának ugyanaz a kódja mint az én 1. kuponomnak (és ugyanezt elmondhatom a 2. és 3. kuponjainkról is)!

Akkor most mi van? Kettőnknek összesen így hány kuponja van? 6? Vagy csak 3? (Vagy 0, mert korábban is már más megkapta ua. 3 kuponkódot és "a megadott sorszámú kupont már felhasználták?")

Ja, és ugyanezt a kérdésemet már rég elküldtem az info@flinter.hu címre, de c$€$zn€k rá válaszolni, így most abban reménykedek, hogy van itt olyan, aki már korábban kihasználta az oldal nyújtotta előnyöket, így tudja is a választ, amit előre is köszönök.

2015. jún. 16. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyanítom, mivel mindenki megkapja aki beregisztrál így nem egyedi a kupon. Tehát felhasználhatod nyugodtan...
2015. jún. 16. 11:28
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi, és remélem így is van :)

csak az az egy dolog tűnik benne bökkenőnek (amit a párom szintén így gondolt, amikor ezt megbeszéltük), hogy ha tegyük fel mindenki full ugyanezt a kupont kapja, és még érvényes is, akkor mivel védenék azt ki, ha a saját kuponomat is akárhányszor megsokszorosítanám? (ami kb olyan, mintha lenne 2db húszezresem, és már attól milliomos lehetnék, hogy lemásolom a pénzt, és nem lenne hamis - hát ugye ez se lehet így)

2015. jún. 16. 12:16
 3/5 A kérdező kommentje:
amit pár perce írtam, ahhoz hasonló, csak kicsit más kérdés az, hogy az érintett 3 szállodának miért éri meg, ha néhány egyedi kupon mennyiségéhez képest, sokszor annyi kuponnal mennek oda üdülni, pont annyiszor 40.000 Ft-tól esnek el... Esetleg vagy megkapja a szálloda úgyis a pénzét (mondjuk a vendég helyett pont azt a 40000-et vállalja át a Flinter), Vagy ha nem is kapja a szálloda vissza a kupononkénti 40000-et, esetleg még így is gazdagabb a többször annyi vendégtől, mint ahány vendég alapesetben kifizetné a teljes árat?
2015. jún. 16. 12:25
 4/5 A kérdező kommentje:

"Kedves XY!

A kuponok sorszámával semmi gond nincs, ugyanis bármikor bármennyiszer felhasználhatóak és akár átruházhatóak is. Az egy szállodához tartozó kuponok sorszámai így azonosak. A kupon nem fizetőeszköz, hanem a feltüntetett kedvezményre jogosít.

Üdvözlettel,

Flinter"

hát, így már tárgytalan a dolog :)

2015. jún. 17. 07:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez csak látszólagos akció. Kőkeményen be van építve az árba. Ez olyan mint az akciós cukor a teszkóban, ami alig 100Ft-al volt drágább, mint máshol (természetesen ugyanaz a termék).

Szóval nem kell félteni őket. A kuponakciók hatalmas hasznot hoznak nekik!

2015. jún. 17. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!