Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha routerrel játszok laggolok...

Ha routerrel játszok laggolok (+modem, PC) Miért van ez?

Figyelt kérdés
Sokkal lassabban tölt be minden. CS GO-ban minimum 30% a packet loss. Hogyha kiveszem a routert, szóval csak a modem megy a gépbe, akkor full jó a net. Miért van ez, hogy lehet ezen javítani?

2015. jún. 15. 09:23
 1/7 P.O.C. ***** válasza:

Ha routeren keresztül játszol, akkor vezetékesen kötöd össze vagy Wi-Fi -vel?

Mi a router pontos típusa?

2015. jún. 15. 09:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Hogy drótozod össze a hálózatot?

G.

2015. jún. 15. 10:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Vezetékesen kkzöm össze. A modemből megy a kék kábel a routerbe, és onnan a szürke gépbe.
2015. jún. 15. 12:35
 4/7 A kérdező kommentje:

54M Wireless Router

Model No. TL-WR340G/TL-WR340GD

2015. jún. 15. 12:36
 5/7 P.O.C. ***** válasza:
100%
Ez már eléggé matuzsálemkori router, ráadásul a maga idejébe is a TP-Link legolcsóbb modellje volt. Szóval olyan nagy teljesítményt nem kell tőle várni, főleg ha még jól meg is van terhelve egy jó nagy internet csomaggal és több számítógéppel.
2015. jún. 15. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát ja, ez nem mai csirke, elkélne már egy újabb darab.

Én a TL-WR841N(D)-t szoktam ajánlani, bár a TP-Link minőségével nem vagyok megelégedve az utóbbi időben, szóval kérdezd meg az eggyel fentebbi kollégát is, ő penge ilyen téren!

G.

2015. jún. 15. 21:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké! Köszönöm
2015. jún. 16. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!