Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » T-Home modemet hogyan kössek...

T-Home modemet hogyan kössek össze routerrel?

Figyelt kérdés

Nem vagyok otthon ezekben a témákban

Wifi miatt szereztem be a routert.Laptophoz meg telefonhoz.

Nem tudom melyik kábel hova menne igazából remélem bírtok segíteni.:)

Képeket fel töltöm melyik kábel hol van.

Thome modem:(huawei echolife hg850a)

[link]

Router:

[link]

És a wifit hogyan kéne utána beállítani hogy észre vegye laptopom meg telefonom?

Mert a gépen eddig úgy votl hogy mindig csatlakoznom kellet az internethez(felhasználó névvel meg jelszóval) nem automatikusan csatlakozott a gép bekapcsolásakor.

2014. szept. 15. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:

ha nem értesz hozzá akkor lehet nem neked kellene csinálni.. ha rosszul kötöd össze és véletlen befelé menő jelet kap a akkor a rendszer letilt és hívhatod őket hogy csinálják meg, kapcsolják vissza a neted(persze kiszállási díjért)

egyébként szerintem első körben az 1-es gép helyére kell dugni azt a kábelt ami a gépedbe megy a 2es ből pedig megy a gépedbe..(nekem itthon így megy bár nekem a wifi a huaweiből megy) ezen kívül azt sem tudom hogy ki kell-e kapcsolni a dhcp-t a 2. routerben de szerintem igen

várj valakit aki többet tud mondani addig ne siess mert rossz vége lehet

2014. szept. 15. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha ott lennék, beállítanám, de így meg nem mondom. Azon gondolkodom mit hová dugj, de ha kihúzod x-et, nem lesz net x helyen, mert még nincs wifi és így tovább.

Vegyél elő egy UTP kábelt, vagy húzd ki valamiből ami nem a géped. Ezzel kösd össze a modem bármelyik LAN(1-4) portját a router WAN portjával (kék). Ezután a böngészőből írd be a router alján található IP címet. Ha szerencséd van, meg kell adnod egy felhasználónevet meg egy jelszót, ezeket szintén a router alján találod. Így lesz neted de hozzáférsz a router beállító menüjéhez is. Ezután pedig a TeamViewer programmal irányítanám a géped, mert máshogy el nem tudom magyarázni mit és hol állíts be, hogy legyen Wifi-d meg neted is.

Ha nincs szerencséd, közvetlenül kell összekötnöd a router-t a géppel, de így nem lesz neted és az én távvezérlésem is kiesik. Hívnod kellene valakit, aki be tudja állítani.

2014. szept. 15. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos én csak annyit tudok segíteni a kérdésben, hogy a modemnek egyetlen LAN portja van ami netes csatlakoztatásra van fenntartva, a többibe hiába dugod, azok IPTV-nek vannak fenntartva és nem működnek LAN kapcsolatra. Közvetlenül az az a port, ami az optikai kábel mellett van (ami bemegy a modembe)... Szóval csak azt próbáld.
2014. szept. 15. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!