T-Home modemet hogyan kössek össze routerrel?
Nem vagyok otthon ezekben a témákban
Wifi miatt szereztem be a routert.Laptophoz meg telefonhoz.
Nem tudom melyik kábel hova menne igazából remélem bírtok segíteni.:)
Képeket fel töltöm melyik kábel hol van.
Thome modem:(huawei echolife hg850a)
Router:
És a wifit hogyan kéne utána beállítani hogy észre vegye laptopom meg telefonom?
Mert a gépen eddig úgy votl hogy mindig csatlakoznom kellet az internethez(felhasználó névvel meg jelszóval) nem automatikusan csatlakozott a gép bekapcsolásakor.
ha nem értesz hozzá akkor lehet nem neked kellene csinálni.. ha rosszul kötöd össze és véletlen befelé menő jelet kap a akkor a rendszer letilt és hívhatod őket hogy csinálják meg, kapcsolják vissza a neted(persze kiszállási díjért)
egyébként szerintem első körben az 1-es gép helyére kell dugni azt a kábelt ami a gépedbe megy a 2es ből pedig megy a gépedbe..(nekem itthon így megy bár nekem a wifi a huaweiből megy) ezen kívül azt sem tudom hogy ki kell-e kapcsolni a dhcp-t a 2. routerben de szerintem igen
várj valakit aki többet tud mondani addig ne siess mert rossz vége lehet
Ha ott lennék, beállítanám, de így meg nem mondom. Azon gondolkodom mit hová dugj, de ha kihúzod x-et, nem lesz net x helyen, mert még nincs wifi és így tovább.
Vegyél elő egy UTP kábelt, vagy húzd ki valamiből ami nem a géped. Ezzel kösd össze a modem bármelyik LAN(1-4) portját a router WAN portjával (kék). Ezután a böngészőből írd be a router alján található IP címet. Ha szerencséd van, meg kell adnod egy felhasználónevet meg egy jelszót, ezeket szintén a router alján találod. Így lesz neted de hozzáférsz a router beállító menüjéhez is. Ezután pedig a TeamViewer programmal irányítanám a géped, mert máshogy el nem tudom magyarázni mit és hol állíts be, hogy legyen Wifi-d meg neted is.
Ha nincs szerencséd, közvetlenül kell összekötnöd a router-t a géppel, de így nem lesz neted és az én távvezérlésem is kiesik. Hívnod kellene valakit, aki be tudja állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!