Hogyan lehet scientific atlanta modemet összekötni targa wr 500 voip wifis routerrel?
Figyelt kérdés
upc kábeles internetem van ami egy scientific atlanta modemen jön,van egy targa wr 500 voip wifis routerem amin meg szeretném osztani a netet,de eddig sehogy nem jött össze.sajnos a targa használatilya német nyelvű.találkozott már valaki hasonló párosítással?előre is köszi.2012. dec. 10. 06:33
1/3 anonim válasza:
RJ45-ös UTP kábel. Utána be kell mászni a routerbe gépről, konfigurálni a wifit és voilá! (Nekünk is ilyesmi van, csak Btel, ZTE modem, és Edimax router - modem - UTP, sok méter, fel emeletre, falban - Edimax - wifi mindenkinek, plusz régebben kábelen volt rajta a gép is, ma az is wifis (nem jobb, csak máshol van, így alakult)
2/3 anonim válasza:
és most igazából mi is a te gondod ?
-mert az UPC-s modem az kifogástalan a te routerodhoz is,
- a te routerodhoz is van részletes rajzos használati útmutató ,
-a targát is pont úgy kell beállítani, mint az összes többi wifis routert,
3/3 anonim válasza:
És az milyen nyelvű? Német. Mi volt vele a baj? Hogy német. :)
No, első vagyok, utánaolvastam, ha már tudok németül:
Böngészőben 192.168.2.1, jelszó: 0000, utána csemegézhetsz a beállítások közül. Érdemes a jelszót megváltoztatni, illetve egy WPA/WPA2 titkosítást tolni a wifire és/vagy rejtetté tenni. Ha értesz hozzá MAC cím (fizikai cím) alapján is szűrhetsz. Ha szívatna a bejelentkezőablak: Einstellungen a Beállítások, Sprache a nyelv. Bármi van megkereshetsz, szívesen segítek, ennyi német még nem akaszt meg!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!