Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook profilkép - bélyegkép...

Facebook profilkép - bélyegkép eltávolítása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy be tudom-e állítani, hogy ne legyen bélyegkép a face profilomon? Tehát az eredeti "nincs kép" üres bélyegképet szeretném visszaállítani, anélkül, hogy az összes korábbi profilképemet le kelljen törölnöm az oldalamról (a képeket szeretném megőrizni, csak azt szeretném, hogy ne látszódjon semmi profilképként). Van ilyenre lehetőség?

Köszi előre is!

2015. jún. 14. 16:37
 1/2 anonim válasza:
100%
Szia! Próbáld úgy, hogy feltöltesz egy új képet profilképként, majd azt az új képet letörlöd. Így az előbbi képek megmaradnak, de nem lesz bélyegkép. Én így szoktam csinálni. :)
2015. jún. 28. 12:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Hogy ez nekem nem jutott eszembe... :) Végül jobb híján letöröltem a képet, de legközelebb okosabb leszek. Köszönöm!
2015. jún. 29. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!