Ti örültök annak, hogy a jófogás bekebelezte az Olx-et?
Így legalább egy helyen lesz (majdnem) minden.
De tegyük hozzá, hogy Magyarországon. Mert felosztották egymás között a piacot, Magyarország a Jófogásé, Románia az OLX-é.
Nem!
Egyáltalán nem!
Mióta az OLX,a Jófogás lett és átküldte a hírdetéseimet,semmit nem adtam el!
Előtte az OLX-en minden héten eladtam valamit,modt pedig hetek óta semmi!
Folyamatos szerver hiba,késnek a vevői űzeneteim,egyszerűen rossz az egész!
Vissza sírom az OLX-et:(((
Ez nagyon okos ötlet volt!
Nem vagyok webáruház használt,megunt dolgaimat árulom,egy bevált oldalon volt,ami megszűnt!
Látszik hogy te nem értessz ehhez,akkor nem írogatnál ilyeneket!
Szép estét!
szerintem is egy hibás döntés volt, de azért 1 dolgot már sikerült megoldani, ami gondolom többek között engem zavart.
ez ugye az, hogy keresésekben kötelezően belesorolta a hirdetésekbe a házhozszállításosokat.
na ezt már sikerült megcsinálni, hogy a feltételekben meg lehet adni, hogy ne jelenjenek meg, én jobban szeretem a személyes átvételt...
de ettől függetlenül maga az oldal kezelőfelülete elég kellemetlen. én is átszoktam egyébként alternatív oldalakra...öcsém telefonját feltettem, 3 hónap alatt 79 megtekintés van rajta...hardveraprón is fenn van, ott 320an nézték, de régebben olx-en is nagyjából párhuzamos volt a megtekintés hardveraprós hirdetéseimmel.
legnagyobb probléma amúgy az, hogy a hirdetések képei kicsik, nem lehet belenagyítani sem, meg persze ugye külső tárhelyre sem lehet hivatkozni...így meg az ember vagy látja, mit vesz, vagy nem...
olx jobb volt, a jófogás felülete tele van hibákkal.
Például egy kisvárosban lakom, de ugyanaz az irányítószáma még több zsáktelepülésnek is - amik előrébb vannak az abc-ben. Így aki nem gyakorlott "szoftverhülyeség"-megoldó, az azt gondolja, hogy városunkat nem lehet kiválasztani, mert nem látszik a listán. Ráadásul nem lehet városra szűrni, csak azonos irányítószámú város-csoportra.
Ár szerinti sorrendet hiába állítok be, csak lokális rendezettség lesz, de valami más marad az elsődleges rendezési szempont.
Gyakran nagyon be van lassulva, szóval sok szempontból szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!