Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ti örültök annak, hogy a...

Ti örültök annak, hogy a jófogás bekebelezte az Olx-et?

Figyelt kérdés

2015. jún. 5. 09:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem igazán érdekel.
2015. jún. 5. 09:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Így legalább egy helyen lesz (majdnem) minden.

De tegyük hozzá, hogy Magyarországon. Mert felosztották egymás között a piacot, Magyarország a Jófogásé, Románia az OLX-é.

2015. jún. 5. 10:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
a jófogás egy rakat fos az olx-hez képest. Kalapszar
2015. jún. 5. 13:56
 4/12 anonim válasza:
100%

Nem!

Egyáltalán nem!

Mióta az OLX,a Jófogás lett és átküldte a hírdetéseimet,semmit nem adtam el!

Előtte az OLX-en minden héten eladtam valamit,modt pedig hetek óta semmi!

Folyamatos szerver hiba,késnek a vevői űzeneteim,egyszerűen rossz az egész!

Vissza sírom az OLX-et:(((

2015. jún. 5. 15:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Tedd fel újra a hirdetéseidet, vagy használj másik hirdetőfelületet. Ha üzletszerűen csinálod, akkor meg nyiss webáruházat.
2015. jún. 5. 15:57
 6/12 anonim válasza:
25%

Ez nagyon okos ötlet volt!

Nem vagyok webáruház használt,megunt dolgaimat árulom,egy bevált oldalon volt,ami megszűnt!

Látszik hogy te nem értessz ehhez,akkor nem írogatnál ilyeneket!

Szép estét!

2015. jún. 5. 21:39
 7/12 A kérdező kommentje:
szerintem pocsék a jófogás. Megint napok óta nem működik, se árra, se megyére, se termékre nem lehet szűrni. Lassú, a hirdetéseim eltűnnek, eladni vmit kín, inkább nem is használom.
2015. jún. 6. 07:58
 8/12 anonim ***** válasza:

szerintem is egy hibás döntés volt, de azért 1 dolgot már sikerült megoldani, ami gondolom többek között engem zavart.

ez ugye az, hogy keresésekben kötelezően belesorolta a hirdetésekbe a házhozszállításosokat.

na ezt már sikerült megcsinálni, hogy a feltételekben meg lehet adni, hogy ne jelenjenek meg, én jobban szeretem a személyes átvételt...

de ettől függetlenül maga az oldal kezelőfelülete elég kellemetlen. én is átszoktam egyébként alternatív oldalakra...öcsém telefonját feltettem, 3 hónap alatt 79 megtekintés van rajta...hardveraprón is fenn van, ott 320an nézték, de régebben olx-en is nagyjából párhuzamos volt a megtekintés hardveraprós hirdetéseimmel.

legnagyobb probléma amúgy az, hogy a hirdetések képei kicsik, nem lehet belenagyítani sem, meg persze ugye külső tárhelyre sem lehet hivatkozni...így meg az ember vagy látja, mit vesz, vagy nem...

2015. jún. 6. 21:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

olx jobb volt, a jófogás felülete tele van hibákkal.

Például egy kisvárosban lakom, de ugyanaz az irányítószáma még több zsáktelepülésnek is - amik előrébb vannak az abc-ben. Így aki nem gyakorlott "szoftverhülyeség"-megoldó, az azt gondolja, hogy városunkat nem lehet kiválasztani, mert nem látszik a listán. Ráadásul nem lehet városra szűrni, csak azonos irányítószámú város-csoportra.

Ár szerinti sorrendet hiába állítok be, csak lokális rendezettség lesz, de valami más marad az elsődleges rendezési szempont.

Gyakran nagyon be van lassulva, szóval sok szempontból szar.

2015. jún. 9. 07:47
 10/12 anonim válasza:
Egyébként valaki tudja hogy hogyan kell frissíteni hirdetést?Küldik az emailt olyan címmel hogy újítsd meg hirdetésed de ha rámegyek nem csinál semmit...valakinek esetleg sikerült?
2015. jún. 9. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!