Ismerősöm kint van Németországban, és kiadtak neki egy bírságot torrentezés miatt, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Ő is tudja hogy tilos torrentezni, de véletlen vagy én nemtudom bekapcsolt neki valamiért a uTorrent, és a még itt Magyarországon letöltött filmet seedelte egész éjszaka a torrentprogram. Na most az a helyzet hogy kapott egy 1300€-ós büntetést ha úgy nézzük (persze magyarországi kereten belül) ártatlanul, mert tisztában volt azzal, hogy tilos kint le-föl töltögetni. Lehet ebben az ügyben valamit tenni valami amnesztia vagy hárítás vagy fellebezés?... Igencsak probléma lenne ha ki kéne fizetnie a bírságot mert nem bírná el a tárcája. Hangsúlyozom nem direkt volt tudja mit szabad mit nem külföldön is. Miharabbi válaszokat köszönöm előre is!2015. máj. 29. 20:14
1/6 anonim válasza:
email be kapta a büntetést vagy postás vitte amit alákellet irnia ?
2/6 A kérdező kommentje:
Hát ezt sajnos nem tudom...de pontosítok: 10 percre kapott 1300€ büntetést. Nem tudom hogy email vagy papír, de most nem is tudom megkérdezni mert drága a külföldi hívás és most kikapcsolták nála a netet
2015. máj. 29. 20:21
3/6 anonim válasza:
Bocsi,hogy nem konkrtan a kérdésre válaszolok,de nem értem.Regelve vagyok nCore-ra,leszedek egy filmet,és ezt más országban tilos?Mert.én már három éve járok ki osztákba,németbe,Svájcba és mindig töltök ott is egy rakat filmet.Soha,semmilyen bírságot nem kaptam.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor én ezt nem értem. Albérlőnél van lehet ez a gond?
2015. máj. 29. 20:28
5/6 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt kapta: [link] ez csak fenyegetés meg átverés?
2015. máj. 29. 20:51
6/6 anonim válasza:
Németországban nem vicc, ennél még jóval többet is adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!