Hogyan tudom eltávolítani az "oursurfing"-et mint kezdőoldalt?
Hali!
Ahol a kezdőlapot beállítod, ott kell lennie egy menüpontnak, hogy új lap megnyitásakor mit tegyen. Van, hogy a "gyorstárcsázót" hozza be,vagy xy oldalra navigáljon, stb.
Esetleg a telepített progiknál nézz körbe, hogy vmelyik program nem tette-e fel..
Üdv,
Ryo
Nekem is hasonló a gondom, csak nekem azzal a külömbséggel, hogy a firefox beállítása szerint google a kezdőlapom, még se azt adja be, hanem azt a bizonyos oursurfing.com-ot minden firefox indításnál. Viszont ha megnyomom home-t akkor érdekes mód beadja a google-t. Én is átnéztem már mindent, töröltem a kereső modulokból, restartoltam a firefoxot, átnéztem a gépet 3 vírusírtóval-keresővel (Avast, Eset Nod32, Malwarebytes-Anti..), egyik sem talált semmit, egyszóval kirakhatatlan oursurfing.com oldala. Rettentően idegesítő, de a nagyobbik probléma az, amióta befészkelte magát a gépembe, azóta folyton lefagyassza a firefoxot és a többi böngészőt is, sőt a számítógépem is egy egyszerű mappanyitást nem bír végrehajtani. Ezek a tünetek aztán fél óra kínlódás után megszűnni látszanak de sajnos újra jelentkeznek.
Ha valaki tud bármilyen megoldást kérem segítsen!
Nekem végre sikerült leszednem, itt az oldalon kaptam erre a kérdésre választ, ajánlom neked is:
Bocsáss meg, nem is azt a linket akartam bemásolni, hanem ezt:
Az első két lépés után sikerrel jártam, a többit már nem kellett megcsinálnom.
Remélem neked is sikerül.
Szia!
Hát nagyon köszi a segítséget,végre én is megszabadultam ettől a tapadós vírustól.Egyébként az oursurfing a páromnak a gépére telepedett rá.Ott kezdtem el a kiirtást.Azt hittem,gy én miattam került oda,és még mondtam is neki,hogy bocsi,de nem tudok tőle megszabadulni.Akkor mondta,hogy az már fent van egy ideje,de zavar engem?Hát mondtam,hogy persze,de erre ő mondta,hogy őt nem.Hát akkor jól van,de csak utána néztem a dolgoknak és akkor derült ki,hogy ez vírus.Na amikor ezt mondtam neki akkor ő is belekezdett az írtásba,de neki nem sikerült.Ma pedig néztem az én gépemet,erre meg a "delta" nevezetű oldalt dobta fel.Hát zt hittem szétvet a méreg.Most takarítottam el végre.Köszi a segítséget megyek a párom gépére.Annyi mondjuk még fura,hogy a www.google.hu oldalt nem tudom kezdőnek beállítani.Hiába van elvileg beállítva,nem hajlandó azt megnyitni kezdőként,hanem azt adja ki ahol több kis képben jeleníti meg a googlet.Köszi még egyszer a segítséget.
Örülök, hogy sikerrel jártál. Ez az oursurfing nagyon alattomos dolog.
Nekem simán visszajött a kezdőlapom, furcsa, hogy nálad nem. Mindegyik lépést megcsináltad, amit az oldalon javasolt? Ha nem, akkor csináld meg a 2. és 3. lépést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!