Hogy a fenébe lehet eltávolítani ezt a rohadt Delta kezdőoldalt, és a delta keresőt a firefox-ból?
Csak hasznos válaszokat várok.
Google-s találatok nem nagyon segítettek. A programok telepítése törlése helyen nem látszik. Már töröltem volna.
Az "about:config" nál néztem, de nem találtam olyan bejegyzést ami a deltára utalt volna. :(
Lehet hogy van de nem tudom hol keressem.
Aki megoldotta már ezt a problémát legyen kedves megosztani a megoldást, lépésről lépésre.
Na most egyelőre úgy tűnik, mintha sikerült volna eltávolítanom, de még várok a kijelentéssel.
Konkrétan szerencsém volt mert volt mozbackup-pal elmentett változatom a böngésző beállításairól.
Ez még azért nem volt elég. Csökkentett módban töröltem a firefoxot, majd futtattam egy malwarebites-t majd ccleaner-rel töröltem az összes hibás bejegyzést a regisztrációs adatbázisból, majd ismét csökkentett módban telepítettem a firefoxot újra, majd még mindig csökkentett módban visszaállítottam egy régebbi beállítást a mozbackup-pal és egy régebbi regedit mentést is. na most elvileg azt hiszem jó. de lehet hogy sírni fogok ha megint előmászik ez a kiba**ott oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!