Kicsit értek hozzá, de mi ez delta search kereső? Hogyan tudom eltávolitani? Nekem google volt.
Figyelt kérdés
A vezérlőpultban nincs, nem találom, onnan akartam eltávolitani.Nah, azt már időközben megtudtam, hogy törölni kell a böngészőm bővítményei közül. valaki segit ebben nekem, hogyan kell? tényleg nem értek hozzá. :-(2013. júl. 11. 08:49
1/5 anonim válasza:
Ez egy toolbar, amit ha letöltessz valamit és csak next next next finish-elsz akkor persze hogy feltelepszik a gépre a toolbar eltávolításárá kiváncsi lennék én is.
Viszont olyan toolbar is van ami magátol telepszik a gépre és még el se kell fogadnod hogy telepítse, én így tudom.
2/5 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy ti hogy szoktátok eltávolítani a programokat, de én a Vezérlőpult >> Programok telepítése törlése panelen. Ott mindig megtalálható minden rendesen telepített dolog, mint ahogy a Delta Toolbar is. Általában a Browser Defender kollégájával együtt szokott települni. Azt is érdemes törölni, mert az is tudja szopatni az emberfiát.
3/5 anonim válasza:
Your uninstaller vagy az ingyenes revo unistallerel probald leszedni,mert ezek a letorolt dolgok utani szemetet is eltavolitja,ellenben a windows sajatjaval fent hagyja a tobbi maradvanyait.
4/5 Lajos54 válasza:
A Delta egy meglehetősen erőszakos kis program. Nálam is megjelent, pedig mindig figyelmesen szoktam a frissítéseket és hasonlókat telepíteni (például a Java Update - ami ugyebár szükséges bizonyos programok használatához, módszeresen fel akarja rakni az ASK toolbart).
Szóval a Deltát én is nehezen távolítottam el, de kiderült, hogy a (néhányak által leszólt) Spybot Search&Destroy megtalálja, és le is szedi, néhány hasonló társával egyetemben.
5/5 anonim válasza:
Egy nagyon agresszív, valszeg, spy kereső progi, nagyon nehéz megszabadulni: az összes törlési helyen: rendszer, böngésző,skin, kereső,''programok törlése"...helyen törölni kell, plusz letiltani, ahol csak lehet, és még így sem biztos. A kereső szolgáltatók még nem tudnak róla (kb. 1.1/2 év), szóval, nagy baj van. That is a harmful browser_like prog; should be consider for all the greatest browser sites, just like WEXPl, Google, FireFox, Maxton, e.g., Tartsd szárazon a puskaport, mert ez a 'tetű' nem semmi. Istvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!