Hogyan lehet eltávolítani az oursurfing.com vírust a gépemről? (többi lent)
Megpróbáltam a Sony Vegast letölteni a gépemre,de egész más jött le....
Szóval benyelt a gépem egy vírust "keresőt",amit semmiféleképpen nem tudok eltávolítani próbáltam már a vezérlőpultban is , az addclean-el is,de nem igen jött be ,ugyanis ezeket a tisztító programokat blokkolja egy (a szerintem oursurfinggel együtt jött KÍNAI szintén valami frissítő,tisztító program) az a bibi,hogy ügyebár nem tudok kínaiul,(abban sem vagyok biztos,hogy kínai,lehet japán,koreai isten tudja nekem krikszkraksz mindegyik....)Ha esetleg valaki találkozott hasonló szép kis ""keresővel"" hozzá tartozó kínai programmal akkor nagyon szépen megköszönném ,ha segítene.:)(Küldök egy-két képet,hogy még is miről van szó. )
Indítsuk el a böngészőt.
2. Címsorba írd be: about:config
3. Cimsorba írd be ezt. oursurfing
a megjelenő sort állítsd vissza (jobb gomb visszaállítás )
A Search.yac.mx jellemzően freeware és shareware programok segítségével terjed. Általában a YAC Software (Yet Another Cleaner), egy állítólagos antivírus telepítése után bukkan fel, de más ingyenes programok mellé csomagolva is terjesztik. Ha el szeretné kerülni az ilyen programokat, mindig figyeljen oda a freeware/shareware szoftverek telepítőire és utasítsa el a kezdőlapok megváltoztatását, a további programok telepítését, illetve a hasonló ajánlatokat. Ehhez az ’egyéni’/’haladó’ telepítési módot szükséges választani. Ha mégsem sikerült elkerülni a Search.yac.mx-et és megváltoztak a kezdőlapok vagy a keresőmotorok, az alábbi útmutatóval helyreállíthatja számítógépét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!