Hogyan lehet lőni az agar. Io internetes sejtszaporodós játékban?
Az addig ok, hogy W-t kell nyomni, mikor a zöld bokorban vagyok, de akkor magamat osztom szét apró darabokra s másoknak csinálok jót, mivel ők meg megesznek engem, én meg kisebb leszek.
Szeretném én is használni ezt a képességet, hogy szétlőjem vele a nagyokat!
Rosszul csinálod.
A zöld fogaskerék mögé mész, hogy pont közted és a támadni kívánt labda között legyen. Akkor pumpálj bele anyagot a w-vel és így kilökődik még egy zöld és szétdurrantja a labdát. Kb. 200-asnak kell lenned, ha ilyet akarsz csinálni.
Én szeretek azzal taktikázni, hogy szövetséget kötök.
https://www.youtube.com/watch?v=tykj5WghEZE&list=PLclMGjEzMk..
Köszi a választ, most már értem!!!
Hogy kötsz szövetséget? Előre lebeszéled vkivek, hogy ugyanakkor játszotok?
Nem, csak átdobok neki anyagot a w-vel. Van, aki viszonozza, van aki csak békén hagy, vagy visszaadja.
Lehet olyan is, hogy betámad.
Valaki viszont segít is.
Többesélyes dolog, de megéri, mert megnöveli a túlélési esélyeidet. Túl nagynak lenni meg nem jó, mert szétdurransz, meg sokkal gyorsabban veszítesz a méretedből.
Basszus, erre sose gondoltam volna! Ez így tényleg élvezetesebb!
Megnéztem a youtube videót is, micsoda együttműködés! Hihetetlen!
Persze kell egy kis mák is hozzá, mivel ha beszorítanak több oldalról, akkor lehet nincs menekvés. :-)
én is játszok vele de én egyet nem tudok.
ha kettéosztottam magamat hogyan tudom megcsinálni hogy újra 1 darabban legyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!