Ebay-on rendeltem. Meg fog érkezni szerintetek?
Nincs már egy kicsit sok ideje a postán?
Kaphatok valami értesítőt ha gond van?
Mit tudok tenni mire figyeljek?
Ez az első rendelésem interneten és már nagyon szükségem lenne erre a kütyüre...
Kaphatok üzenetet Ebay-on a feladótól?
Köszönöm a segítséged...
Oda is van írva a várható érkezés: április 27-május 19
Nem látszik, hogy honnan rendelted, de ha nem Európából jön, hanem Távol-Keletről, akkor 20-30 napot általában várni kell.
A termék oldalán a leírásban is szokott lenni általában táblázat, amin a várható érkezés van országok szerint bontva.
Ha valamire nagyon szükséged van, ne távolkeletről rendeld postai kézbesítéssel, mert eltarthat több, mint 3 hétig, mire eljut idáig. Olyan is megesik, hogy nem azt küldik, amire számítottál, ilyenkor általában készségesen küldenek helyette másikat, viszont az még egyszer ennyi idő.
Egyébként esélyes, hogy egy ilyen $3.50 kütyü semmivel sem fog jobban szólni, mint a telefonod hangszórója, nagy reményeket ne fűzz hozzá
Most már nem kell figyelned semmire...május 19-ig ha nem érkezik meg irnod kell az eladonak.
Ebayen csak nagyobb összegű dolgoknál kaptam nyomkövetési számot.
Azért van rá szükségem mert a telefonom hangszórója eltörött, a psp-m mono és avls halk, a laptopomról nem is beszélve, Tehát arra számítok hogy úgy szól mint az iphone clone telefonom szólt. :)
Amúgy a szállítási költséges vásárlás hogy megy?
Azt is fizethetem előre vagy az utánvételes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!