Ebayről rendeltem ruhát, de nem jött meg. MIt kell tenni?
Figyelt kérdés
A várható érkezési idő vagy mi az Márc.26-Ápr 17. volt.
Vártam, gondoltam késik, vagy valami...de semmi.
Mit lehetne tenni? Vagy hogy tudok írni az eladónak, hogy nem jött meg?
Válaszaitokat köszönöm előre is :)
2015. ápr. 21. 17:12
1/2 anonim válasza:
A "My eBay Purchase History"-ben keresd ki a ruhát. Jobb oldalt van egy "More options" gomb, amire kattintva megjelenik többet közt egy "I didn't receive it" opció - ezt válaszd ki. Esetenként a procedúra után az összes 60 napon belül rendelt árucikk megjelenik mozaikszerűen és ismét ki kell választanod a ruhát, de utána már egyenes útra kerülsz, hogy visszafizessék a pénzed vagy új darabot küldjenek - attól függően, hogy miben maradsz az eladóval.
2/2 anonim válasza:
Az ebayeden belul a rendelt aru neve mellett olyan is kell legyen, hogy contact seller.
Klikk arra es irsz neki: Hello, I have not received my item. Please advise.
Es adsz neki 24 orat hogy valaszoljon. Ha nem valaszol vagy nem ugy ahogy szeretned, akkor eBay open case, item not received.
Ne ugorj egybol az item not received-re, hanem elobb az eladoval vedd fel a kapcsolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!