Hol tudnák panasz tenni? Frissítette magát az Opera böngészőm és a gyorshívón orbitálisan csúnyák lettek az ikonok. Tudok valami tenni ellene?
Panaszt :) Ez mókás!
Visszateheted a régebbi verziót v. rá tehetsz egy régebbi skin-t.
Ja a panasz csak poén volt.
Az előző verzióval csak az a gond,hogy hiába tiltom le mindenhol a frissítést pl.:CCleaner-ben is előbb utóbb mindig frissíti magát.
A skint hogy tudom változtatni?
Én eleve le szoktam tiltani az automatikus frissítéseket, majd én frissítem, ha akarom. Operából meg a 12-es széria volt a legutolsó, amit használtam, onnantól kezdve, mint Opera, megszűnt létezni, mindössze egy átszabott Chrome lett belőle.
Mit értesz az alatt, hogy csúnyák lettek az ikonok? HA kitörlöd a gyorshívó elemeit, majd újra hozzáadod, az nem segít?
Ha kitörlöm és újra rakom nem segít.
Eddig szép átlátszó "ikonok" voltak most pedig mindnek vastag fehér széle van.saját vélemény !csúnya!
A "mindössze egy átszabott Chrome lett belőle" azért még nem igaz!Az opera még szerintem mindig az egyik legjobb alternatíva a kis teljesítményű gépeknek.
Felét használja a memóriának mit a chrome szeretne.
Kis teljesítményű gépekre inkább Uzbl (igaz, azt meg is kell tanulni használni) vagy Midori.
Kettő együttvéve is kevesebb memóriát használ mint az Opera.
Egyiket sem ismerem,de régebben én is próbálkoztam ilyen extra puritán böngészőkkel,de valamit valamiért.
Ezek az extra kis memóriaigényű böngészőknél nekem már túl sok kompromisszumot kell kötni.
Az opera nem a legkisebb igényű böngésző,de pl. a Chrome vagy a Firefoxnál kevesebb memóriát használ és nem kell annyi kompromisszumot kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!