A facebook "varázsa" történt velem is? Vajon? Nem enged be egy ideje, kitiltott, letiltottak. Más ismivel is történt hasonló adatokat követeltek tőlük is,
és volt akit köteleztek hogy mobiltelojára küldenek sms-ben kódot, amivel persze belépni senkisem tudott.
Tovább keresgéltem a neten több helyen, és találtam pl. egy ilyen cikket: "hvg.hu/tudomany/20130311_facebook_szemelyi_igazolvany” még belépni sem tudok, hogy töröljem magam, emailt irtam nekik, kérdeztem mi az oka, hogy blokkoltak, de csak az automata üziket kapom, mégnormális válaszra sem méltatnak!
a kitiltás előtt is voltak problémáim, a video feltöltéseim letiltották! hogy miért erre sem kapok választ ezektől, néhány hónappal ezelőtt feltöltöttem egy Ilina Yahav videot a yututuben keresztül, egy idő után ráklikkeltem gondoltam belenézek, és egy reklámblokkot tettek fel rá! ezt jelentettem a facenak, lehet nem kellett volna, azóta letiltották a video feltöltést.
az a gondom, de ahogy visszakeresgéltem másoknak is, hogy nincsenek válaszok, a hülye automataszövegeknél lehet rákeresni vagy rátalálsz a megoldásra vagy nem, vannak fórumok de ahogy láttam akik ugyanilyen gonddal irnak, ezekre sem válaszol senki a facetól, szerintem ugy lexarják a face illetékesek az egész gondokat ahogy van. sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!