Az normális, ha a Paypalra 1 hét után sem érkezik meg a feltöltött pénz?
Figyelt kérdés
Valószínűleg nem, szóval valaki tudna segíteni, hogyan lehet normálisan feltölteni rá pénzt? Eddig is segítség alapján csináltam, de ezek szerint nem jártam sikerrel.2015. ápr. 26. 19:43
11/14 anonim válasza:
Azért mondják, mert, ha kiderítik a jelszavadat, akkor az egész számládat le tudják szívni, így pedig csak az utalt összeget.
De akkor most levetted a kártyát a PayPal-odról?
12/14 A kérdező kommentje:
Nem, még nem. Még szeretnék megpróbálni pár dolgot, aztán ha úgy sem működik, akkor... nem tudom. ><
2015. ápr. 28. 07:10
13/14 anonim válasza:
Ok, de ugye tudod, hogy ha már hozzá van csatolva a kártyád, semmivel sem biztonságosabb a fizetés, ha a PayPal egyenlegről fizetsz.
14/14 A kérdező kommentje:
Ezek szerint szinte mindegy, hogyan csinálom. :'3 Szerintem akkor maradok a hagyományos, kártyáról utalós módszernél.
Köszönöm a válaszaidat!
2015. ápr. 30. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!