Az normális, ha a Paypalra 1 hét után sem érkezik meg a feltöltött pénz?
Nekem 2 nap alatt átszokott érni OTPről, munkatársam utalt egyszer a paypalomra és soha nem érkezett meg, nem kapta vissza a pénzét, pedig beszélt a saját bankjával és az Unicredit-el is :/
My Account->Top Up->innen kimásolod:
Név: BofA re: PAYPAL PTE LTD (Igen a BofA is kell!!!)
Számla szám egyrtelmű,
Megjegyzéshez pedig a Transfer ID
Köszönöm! Akkor esetleg megpróbálom majd így, mert nem emlékszem, hogy a ,,BofA" részt is beírtam-e, de a többi elvileg stimmel.
És azt nem tudod, hogy ez micsoda? [link] Megpróbáltam az instant feltöltést, és ezt írta ki.
Top up menüben van a számlaszám és a közlemény. Ugye beirtad?
A másik lehetőség, hogyha nem egyezik a számlatulajdonos és a paypal tulajdonos neve, akkor elvileg(!!!) lehet belőle vaj.
Nem vaj, baj. :D
6. válaszoló voltam.
Akkor lehet, hogy tényleg a névvel van gond, mert a Paypal az én nevemen van, a bankszámla meg anyukámén. (De akkor azt nem értem, hogy a kártya csatlakoztatásánál miért tudta rátölteni azt a minimális összeget, amivel ellenőrizte, hogy működik-e az egész rendszer. :/) Na, de nem adom fel, továbbra is próbálkozom, átnevezgetek, meg minden. Valamelyik módszer talán beválik. :'3
Köszönöm a válaszokat!
A kártya csatolás és a feltöltés két külön dolog.
Miért nem használod csak kártyával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!