Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az normális, ha a Paypalra 1...

Az normális, ha a Paypalra 1 hét után sem érkezik meg a feltöltött pénz?

Figyelt kérdés
Valószínűleg nem, szóval valaki tudna segíteni, hogyan lehet normálisan feltölteni rá pénzt? Eddig is segítség alapján csináltam, de ezek szerint nem jártam sikerrel.

2015. ápr. 26. 19:43
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
A számla már csatlakoztatva van, párszáz forintot át is rakott rá még a legelején, de az valami automatikus dolog volt. Viszont azóta nem tudok vele semmit kezdeni.
2015. ápr. 26. 19:45
 2/14 ThodEE GoD ***** válasza:

Nekem 2 nap alatt átszokott érni OTPről, munkatársam utalt egyszer a paypalomra és soha nem érkezett meg, nem kapta vissza a pénzét, pedig beszélt a saját bankjával és az Unicredit-el is :/

My Account->Top Up->innen kimásolod:

Név: BofA re: PAYPAL PTE LTD (Igen a BofA is kell!!!)

Számla szám egyrtelmű,

Megjegyzéshez pedig a Transfer ID

2015. ápr. 26. 19:47
 3/14 ThodEE GoD ***** válasza:
Közbe látom írtál, nekem nincs csatlakoztatva biztonsági okokból, szerintem ha csatlakoztatva van, magától levonja a fő számláról a pénzt, sajnos nincs saját tapasztalatom.
2015. ápr. 26. 19:48
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Akkor esetleg megpróbálom majd így, mert nem emlékszem, hogy a ,,BofA" részt is beírtam-e, de a többi elvileg stimmel.

És azt nem tudod, hogy ez micsoda? [link] Megpróbáltam az instant feltöltést, és ezt írta ki.

2015. ápr. 26. 19:58
 5/14 ThodEE GoD ***** válasza:
Nekem milyen még nem volt :/
2015. ápr. 26. 20:17
 6/14 anonim ***** válasza:

Top up menüben van a számlaszám és a közlemény. Ugye beirtad?

A másik lehetőség, hogyha nem egyezik a számlatulajdonos és a paypal tulajdonos neve, akkor elvileg(!!!) lehet belőle vaj.

2015. ápr. 26. 22:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem vaj, baj. :D

6. válaszoló voltam.

2015. ápr. 26. 22:18
 8/14 A kérdező kommentje:

Akkor lehet, hogy tényleg a névvel van gond, mert a Paypal az én nevemen van, a bankszámla meg anyukámén. (De akkor azt nem értem, hogy a kártya csatlakoztatásánál miért tudta rátölteni azt a minimális összeget, amivel ellenőrizte, hogy működik-e az egész rendszer. :/) Na, de nem adom fel, továbbra is próbálkozom, átnevezgetek, meg minden. Valamelyik módszer talán beválik. :'3

Köszönöm a válaszokat!

2015. ápr. 27. 08:29
 9/14 anonim ***** válasza:

A kártya csatolás és a feltöltés két külön dolog.

Miért nem használod csak kártyával?

2015. ápr. 27. 11:46
 10/14 A kérdező kommentje:
Úgy elvileg nem olyan biztonságos. :') Legalábbis ezt hallottam.
2015. ápr. 27. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!