Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Portforwarding alapok?

Portforwarding alapok?

Figyelt kérdés

Akármit olvastam eddig, nem sikerült létrehoznom az elérést. A routeren megvan hol kell beállítani és ezt látom:

External/start port, end port. Internal/IP Address, start port, end port és külön:protocol, enable(x-elhető).

Megvan a router ip-je, megvan a munkaállomásom ip-je és annak portja. Úgy olvastam a router default port-ja 80. Gondolom az external start-ot kell 8080-ra (ami a munkaállomásom portja) és az end port-ot 80-ra. Az IP talán a router IP-je gondolom. És itt elakadtam. És hogyan tesztelhetem ha úgy gondolom jó?

2015. ápr. 24. 17:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a 8080-al is. Internalon. External pedig 80.
2015. ápr. 24. 19:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jó.
2015. ápr. 24. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem port forwarding után kell egy restart is a routernek.
2015. ápr. 24. 19:59
 14/15 A kérdező kommentje:

az ellenkezője történik.

tudok felcsatlakozni helyi gépről sem, ha visszállítom a portforwardot és újraindítom a routert, akkor sem. hamarosan felrobbanok.

2015. ápr. 24. 20:30
 15/15 A kérdező kommentje:
megvan mi volt a problma. a kliens ami a szervert kezeli, csak netes design felületről engedi hogy adatforgalom történjen, én meg konzolból, a munkaállomásról pakoltam fel adatot, ami elérhetetlenné teszi a szervert valamiért.
2015. ápr. 27. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!