Mit rontottam el router beüzemelésénél?
Figyelt kérdés
Működik router-en keresztül a net, de nem csatlakozik a szolgáltatóhoz, és outlook express-ben sem üzenetet lekérni, sem küldeni nem tudok.2015. ápr. 7. 17:33
1/4 TBa válasza:
Kifejtenéd részletesebben kicsit?
Nem teljesen értem, hogy mit jelent a 'nem csatlakozik a szolgáltatóhoz'.
Esetleg az Outlook beállításánál nem rontottál el valamit?
2/4 A kérdező kommentje:
Outlook express-be be sem léptem. Router-t csatlakoztattam az internethez, tápkábelt bedugtam, számítógépet router-rel összekötöttem, telepítőlemezről telepítettem. A helyi kapcsolat ikon írja, hogy a kapcsolat létrejött. Outlook-ban üzenetek lekérdezésekor jön fel a csatlakozás a szolgáltatóhoz ikon, felhasználónév, jelszó begépelve, csatlakozás visszautasítva. A "helyi kapcsolatról" csatlakozik a netre.
2015. ápr. 7. 19:34
3/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a router konfigurációjával van a probléma .. nézd meg a tűzfaladat, hogy az Outlook Express-t nem-e tiltja
4/4 A kérdező kommentje:
Felhívtam a szolgáltatót, onnan kezdve helyi kapcsolatban sem tudtam csatlakozni. 2500 Ft kiszállási díjért laptoppal jött volna szakember ellenőrizni, hogy van- e Wi-Fi. Ismerős volt kedves elszáguldani, megoldotta. A router bejelentkezéskor a szolgáltató által adott bejelentkezési név/kód kellett. Vajon ezt a szolgáltató 3 napon keresztül többszöri érdeklődésre miért nem tudta megmondani?
2015. ápr. 11. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!