Hol nyereséges az ingyenes oldalak üzemeltetőinek?
Figyelt kérdés
Vannak olyan online játékok például, ahol nem lehet semmilyen módon sem fizetni, és reklámok sem jelennek meg. Hogy tudják fenntartani az oldalt, fizetni a programozókat stb. Hol éri meg nekik?2015. ápr. 7. 15:21
2/6 A kérdező kommentje:
Hol vannak a reklámok? A felhasználó semmit nem lát belőlük.
2015. ápr. 7. 15:28
4/6 anonim válasza:
Vannak fanatikus emberek is, akik egyszerűen élvezik az adott dolgot, és hobbiként űzik. És egyszerűen áldoznak rá, mellékesként meg mások is élvezhetik a munkásságukat.
Sokaknak ez fura, de vannak ilyenek :)
5/6 Szirty válasza:
Nekem is van ingyenes oldalam (reklám mentes). Igaz nem játék és egyszerű statikus oldal, programozókat nem fizetek.
Anyagi bevétel (pénz) nincs, a ráfordítás anyagi szempontból közvetlenül nem térül meg.
6/6 anonim válasza:
"Hol vannak a reklámok? A felhasználó semmit nem lát belőlük."
Nincs AdBlock Plus a gépeden?
Egyébként én bizonyos oldalakon letiltom az AdBlock-ot. Főleg azokon, ahol nem tolakodóak a hirdetések, és tudom hogy azokból tartja el magát az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!