Utorrent Szétkapcsolt (Időtúllépés) hiba?
Utorrent 3.4.2 38397-es kliens programmal torrentezek
A torrentek 95%-a Ncore-ról való
Bekapcsolom a programot: megy, kilépek, vagy újraindítom a gépet (automatikusan fut a program) akkor már elkezdi bepirosítani a torrenteket: Szétkapcsolt (Időtúllépés) hibával.
Kilépek, várok 5 percet, megint jó, ha 5 percnél korábban lépek be, akkor szintén televeri hibával (és a netet is gyilkolja, mert közbe webböngészés nem megy)
Régi verziókkal ugyanez a helyzet!
Ha felteszem a jelenlegi legújabbat 3.4.2 (389...), vagy a 384-től felfele bármelyiket, akkor már egyáltalán nem akar kapcsolódni a trackerekhez, ugyanez a hiba, de még 5 perc után sem enged kapcsolódni! 383-assal 5 perc után már mennek!
Mi lehet ez? Router nélkül is ugyanez a helyzet kábel modemnél, a szolgáltató nem korlátoz, nem használok proxy-t, sem vpn-t
Mitől lehet ez? :(
A másik, hogy az Ncore-on az engedélyezett kliensek listája:
Az alábbi lista azon kliensek nevét, verziószámát tartalmazza, melyek használata AJÁNLOTT! Minden ettől eltérő verziószám, klienstípus megnöveli a kockázatát a félrejelentésnek.
• BitTorrent 7.2.1, 7.5.0
• btgdaemon 0.9.x
• btpd 0.13
• Enhanced CTorrent (dnh3.2)
• libtorrent 0.12.6 (rTorrent 0.8.6)
• uTorrent for Windows 2.2.1, 3.1.3 (illetve minden újabb stabil kiadás)
• uTorrent for MAC 1.5.11 (illetve minden újabb stabil kiadás)
Ott van az Utorrent mellett, hogy "minden újabb stabil kiadás", ergo én stabil verziót használok, nem bétát, tehát támogatott a 3.4.2-es stabil verziója. Nincs külön kiemelve, hogy az rossz verzió lenne.
Ja igen, a legújabb utorrentben éppen csak bitcoin miner van, a userek többsége képtelen normálisan beállítani és kínlódik vele, tényleg tökjó verzió :)
Ezek szerint akkor fölösleges neked segíteni, mert jobban tudod.
Nem kezdő user vagyok, alapból minden szemetet blokkolok!
Telepítésnél nem telepítődik fel!
A másik, hogy elég rutinos vagyok már, reklámmentesítve van a kliens, meg 1-2 tweak-et is megcsináltam. 13 éve foglalkozok informatikával, Rendszergazda végzettségem van... rengeteg oldalt elolvastam már ezzel kapcsolatban, de mielőtt azt gondolnád, hogy hátha valami beállítás el lett állítva, alap default beállításon is teljesen ugyanez a helyzet! És VPN-el, meg szuper minden, az hogy lehet? Ha rossz lenne a beállítás, vagy kliens hiba lenne, akkor VPN-el is sz@r lenne, ez tény!
Mint korábban már leírtam, modemről is direktbe is rossz, meg routeren keresztül is! A szolgáltató állítólag nem korlátoz, rákérdeztem! Ezért vagyok tanácstalan!
Nem gondolom, hogy sz@r lenne a kliens:
Ezeket állítottam át:
offers.left_rail_offer_enabled ---> false
offers.sponsored_torrent_offer_enabled ---> false
gui.show_plus_upsell ---> false
gui.show_notorrents_node ---> false
bt.allow_same_ip ---> true
bt.prio_first_last_piece ---> true
Minden más, gyári beállítás!
Talán kiderült mi volt a hunyó...
A resume.dat, és old fájlt töröltem, így a futó torrentlista, és az ahhoz kapcsolódó adatok elvesztek, de ha új torrenteket felveszek már, azok működnek a legújabb verzióval szó nélkül. Reméljük ez a jó állapot így marad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!