Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Online játékokhoz miért kell...

Online játékokhoz miért kell static IP?

Figyelt kérdés

Deltakon a mostani szolgáltatóm és kb február eleje óta nem tudok csatlakozni 2 online játékhoz(ESO,AOC), és a support mind2 esetben azt mondta hogy próbáljak beszerezni static ip-t, vagy VPN-t na meg szórakozzak a portokkal..

A portokat szórakoztattam és VPN-t is próbáltam nem igazán hatottam meg egyik játék szervert se.

A fix IP-t viszont szolgáltatótól kéne szerezni és nem is tudom hogy lehet-e, meg ha igen akkor mennyiért, de igazából úgy overall kliensként nem látom értelmét egy fix IPnek.

2015. márc. 20. 00:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Battleping megoldotta a problémát úgy néz ki.. de nemtudom miért.. valaki ismeri a programot hogy ez mit csinál?
2015. márc. 22. 13:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Csökkenti a ping-et és a lag-ot

Online játékokhoz stabilabb netkapcsolatot teremt

2015. márc. 22. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!