Az exem törhette fel a facebookomat?
Ma felakartam menni a fészemre.De nem engedett be.A jelszó nem volt jó.Aztán az egyik ismerősöm rám keresett fészen.A nevem megvolt változtatva nem használt profilra és nem volt egy képem se sehol.Csak az ismerőseim voltak meg.
Az exem régen tudta a emailcímem és a jelszavamat.Ahogyan szakítottunk (Már 1 éve vége) lecseréltem a jelszavamat.Azóta senki nem tudta a jelszavamat.
A volt barátnőm nem volt fészen ismerősöm és nem is tudta a jelszavamat csak az emailcímemet.És senki mással nem voltam,vagyok rosszba.Szóval ő tehette.
Amúgy hogyan tudnék újra belépni a profilomba?
Citromailes vagyok.
Köszönettel...
20/L
Citromail... Pff. Ha egy ideig nem lépsz be törlik a fiókodat és bárki újraregisztrálhat azon a néven. Így jelszó emlékeztetővel az összes fiókodat el tudják lopni. Bárki aki tudja az email címedet.
Ha be tudsz lépni az emailedbe, akkor jelszó emlékeztetővel kérhetsz új jelszót facebook-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!