Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy látja a facebookomat...

Hogy látja a facebookomat olyan valaki, akinek kedvelem az oldalát?

Figyelt kérdés
Szóval ha egy személynek nem személyes facebookja van, hanem csak egy oldalt csinált magáról, mert híresebb személy. Én ugye lájkoltam az oldalát. És ha ő megnéz engem (nekem ugye személyes fb-m van) akkor ő hogy lát? Mint az ismerőseim vagy mint a nyilvános?
2015. febr. 14. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha véletlenül, de egészen véletlenül látja az oldaladat, pont úgy látja, mint bárki idegen, s sejtése sincs arról, hogy követed. Esetleg, ha végignézi a kedveléseidet (ha látható idegen számára is), felfedezheti saját magát.
2015. febr. 14. 19:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Tudom hogy meg fogja nézni, és pont az lenne a lényeg, hogy lássa a lakhelyet meg az iskolát. De az a gond, hogy ha én megtekintem úgy, mintha idegen látná, akkor nem látom ezeket. Úgy van amúgy beállítva, hogy az ismerősök ismerősei láthatják.. Olyan nincs, hogy nyilvános. Miért? Csak ez van: [link]

De így másd nézetben a kis földgömb jelenik meg, és ha ráviszem a kurzort, azt írja, nyilvános: [link]

Ilyen beállítás mellett mégsem látják azok, akik nem az ismerőseim. Miért?

2015. febr. 14. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!