Mi van ha mégsem kell ebay-ról egy dolog?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Tegnap licitáltam egy karórára ebay-on,0.02 ft-ért megnyertem a licitet,amit nem hittem volna,de a szállítást nem néztem,2000 Ft lenne az óra szállítással,ennyit nem szeretnék szánni erre.A karóránál ott van hogy pay now,és gondolom ha rákattintok meg tudok rendelni,de mi van ha mégsem kell,ebből nem lesz nagyobb gondom?2015. márc. 8. 14:09
1/4 anonim válasza:
Valamilyen módon jelezni illik, hogy elállsz a vásárlástól, ami egyébként jogszerű. Az más kérdés, hogy az ebay alkalmaz-e valamilyen szankciót.
2/4 anonim válasza:
A vásárlás az egy üzleti tevékenység.
Erre, az Ebayen is vannak szabályok, amelyeket előzetesen amikor oda regisztráltál elfogadtad.
Ha rákattintottál, licitet tettél, akkor annak végén, ha te nyerted, akkor ki kell fizetni és át kell venni.
Ha nem veszed át, azt újra meg kell hirdetni, annak költségei vannak, meg az egész így komolytalan, így nem lehet működtetni egy rendszert.
Agyon nem ütnek, ki nem kell fizetned, be nem tudják hajtani, de kitilthatnak a későbbiekről, többet ott valószínűleg nem vásárolhatsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Írtam az eladónak,hogy mégsem kell a termék,és hogy az újrahirdetési költségeket vállalom.
2015. márc. 8. 14:56
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen,h nyertem mégsem kértem!
Írtam eladónak mi a szitú,elfogadta és törölte viszont pozitiv értékelést illetve 5 csillagot kért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!