Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történhetett a letöltésekkel?

Mi történhetett a letöltésekkel?

Figyelt kérdés
Pár napja sehonnan semmit nem tudok letölteni a FireFox DownLoadHelper-rel. Eddig tökéletesen működött. A gépen XP van. Történt valami, amiről tudnom kellene?

2015. márc. 6. 16:51
 1/4 levis56 ***** válasza:
Töröld majd telepítsd újra.
2015. márc. 6. 17:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, de ennél finomabb megoldás kellene. :-)

Az előbb fejeztem be a nagytakarítást, mindjárt kiderül hasznát-e?

2015. márc. 6. 22:35
 3/4 csacsi2 ***** válasza:

Régóta nem igazán működik a DownloadHelper. Azóta használom a flashGot -ot.

[link]

Flashgot media-val le tudod tölteni az oldalakon található videókat, szeparálja is audio/video részre...

[link]

2015. márc. 7. 09:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves csacsi2!

Azzal kezdem: Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

Megmentettél! Remélem, ezután nyugodtan bővíthetem a házi filmgyűjteményemet.

Próbaképp letöltöttem 3 videót, egyet a YouTube-ról, tökéletesen szuperál

Megtaláltam a FireFox kiegészítői közt, onnan telepítettem. I've got it! :-)

Még ismerkedem a lehetőségeivel, ha problémám adódna, remélem fordulhatok hozzád.

Ami a DownLoadHelpert illeti: Eddig nálam tökéletesen működött! 100 GB nagyságrendű filmet töltöttem már le vele, s azt gyanítom, hogy a legutolsó FireFox frissítés csinált valami olyat, amitől meghalt a letöltés.

Az animált ikon elindul, de ha mentem a fájlt, nem indul meg a letöltés, a letöltendő fájlok számlálója - az ikon után zárójelben - jelzi, hogy van letöltendő elem, ám a letöltés állapotát jelző zöld csík sem jelenik meg.

Szóval, nem világos mi történt vele.

Hálás vagyok a tippért, és terjeszteni fogom. :-)

Üdv

DeeDee

2015. márc. 7. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!