Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történhetett? A fész hibázott?

Mi történhetett? A fész hibázott?

Figyelt kérdés

Bejelöltem valakit.Másnap nézem nem jelölt vissza.Aztán azután látom eltűnt hogy ismerősnek jelöltem.Gondoltam bejelölöm még egyszer.Ugyanez megtörtént megint.

Mivel ezzel az emberre nem vagyok annyira jóban az gondoltam nem akar visszajelölni.

Aztán bejelöltem és bekövettem valaki mást.Másnap nézem eltűnt az ismerősnek jelölésem meg az is hogy bekövettem.

Az egyik ismerősöm szerint ha nem akarnák hogy bejelöljem őket vagy letiltanának vagy kéretlennek jelölnének meg azaz nem tudnám őket újra bejelölni.

Kinek van igaza?

2015. jan. 7. 18:04
 1/2 Argloss ***** válasza:
Lehet törölni a felkérést. Ha nem tilt le, akkor újra bejelölheted. Ha letilt, akkor a profilját sem tudod megnézni.
2015. jan. 7. 18:32
 2/2 A kérdező kommentje:
De ha ismerősjelölést ha töröljük még utána lehet kéretlennek jelölni azaz már nem tudod bejelölni csak az illető tud.Én ezt így hallottam.
2015. jan. 7. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!