Kicsi Lons kérdése:
Hogyan tudom megosztani wifi-s ruterrel a Digi netet?
Figyelt kérdés
Mikor rá dugom a ruterre azt a kábelt amin közvetlenül jön a net és a ruterböl egy másik kábelal viszem továb a gépbe nem hajlandó csatlakozni. Pedeg helyesen van be irva felhasználonév és jelszo egyaránt.2015. márc. 4. 21:02
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy a gép mac címét is klónozni kell. (Meg persze a kapcsolat tényleg legyen jól beállítva.)
2/3 anonim válasza:
-amikor nálatok bekötötték a diginetet,akkor pl a nagygép csatlakozott a digihez,a saját MAC számával,
-most is ezt a MAC számot várja a digi,de ehelyett a ruterodét kapja,ami ugye más ,ezért nem kap a ruter netet
3/3 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm. De ezt a MAC számot hol tudom be állítani?
2015. márc. 6. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!