Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ti melyik böngészőt használjátok?

Ti melyik böngészőt használjátok?

Figyelt kérdés

2015. márc. 2. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
firefox+chrome
2015. márc. 2. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Elsődlegesen Chrome, de ha nem lennének ilyen szánalmas sz*r addonok Firefox alá, már rég váltottam volna.
2015. márc. 2. 15:16
 3/12 A kérdező kommentje:
Én jómagam csak Chrome-ot használok, tesóm Maxthon-t de nem tudom miért ezen két böngészőn kívül minden más böngésző fagy a gépemen már évek óta, hiába volt gépváltás, oprendszer váltás mindig minden böngésző fagy.. bár kinézetre és kezelhetőségre a chrome tetszik legjobban
2015. márc. 2. 15:21
 4/12 Komplikato ***** válasza:

Én kipróbáltam mindet.

De maradtam az Operánál. Mondjuk az 12.60 körűl eléggé elszúrták, utána átáltak chrom/webkit alapokra, de most a 28.00 körül kezd alakulni jóra.

Van fent IE11, de csak olyan oldalakhoz amik csak azzal mennek. (Jellemzően MS saját oldalai.)

Illetve most a FireFox HELYETT a Vivaldit tesztelem, ez még eléggé alfa állapotú, az Opera régi fejlesztői csinálják.

Chrome sose lesz a gépemen az elő licenc szövege okán.

Amit még próbáltam a Comodo Dragon (Chrome alapú) és a Comodo Ice Dragon (FireFox alapú), szerintem mindkettő vállalható. Maxhton nagyon nem jött be.

2015. márc. 2. 15:33
 5/12 A kérdező kommentje:
Mert mi van a licenszel a chrome-nál? :O
2015. márc. 2. 15:46
 6/12 anonim ***** válasza:
firefox, mert ingyenes, és sok mindenen fut, bővítmények/kiegészítők közül van az ami számomra kell(adblock plus, ghostery), és nagyon megvagyok elégedve velem + a testreszabhatósága miatt is, és nyílt forráskódú és "sok mindent" tud
2015. márc. 2. 15:53
 7/12 anonim ***** válasza:
vele* m nélkül
2015. márc. 2. 15:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Elsődlegessen a google chrome-ot használom, de ha bármilyen kiegészítővel lehet csak (pl.letöltés....stb) akkor a firefox-ra támaszkodok.
2015. márc. 2. 17:16
 9/12 Komplikato ***** válasza:
5-ös Az eredeti 1.0-ás EULA-ban az volt írva, hogy BÁRMILYEN adat ami a Chrome böngészőn letöltésre vagy feltöltésre kerül az a Goggle tulajdona! Tehát a saját képeid, leveled, dokumentumod, akármi is. Ebből akkor igen nagy balhé volt, ezért törölték, de megtalálod régi hírekben.
2015. márc. 2. 20:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Opera esödleges.Szerintem gyorsabb mint at firefox.

Firefox sok kiegészítő és testreszabhatóság.

Chrome nálam lassú volt és sok mindent nem jelenitett meg

Maxthon egy furcsa böngésző.Gyors netet igényel és jó gépet.De mindent megjelenit ellenben a chromammal és az operávval.

IE11 nem rossz de nem is jó.MS és a hotmail jól fut a többi oldalon jobb a többi böngésző.

2015. márc. 3. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!