Melyik böngészőt használjátok és miért?
A Google Chrome-ot és a Safarit váltogatom, ritkán az Operát is használom.
A Chrome-ot nagyon kényelmes használni, nagyon hasonlít az Operára. A Chrome és az Opera kb. ugyanolyan gyors.
A Safari tényleg a legesleggyorsabb böngésző, nekem biztonsági gondjaim se akadtak vele. Egy kis hátránya van, hogy nem tud magyarul, mivel Apple fejlesztés.
A két leghíresebb böngésző (IE & MF) egyben a két legsz@rabb is. Szerintem.
Laptopomon Google Chrome, mert nagyon jó, az IE pedig sz.rik most, félóránként kikapcsol. A gépemen Internet Explorert, mert amúgy az a kedvenc böngészőm :D
[de laptopomon többet vagyok :]
De szerintem ezt a Safarit is ki fogom próbálni, ha ilyen jó :D
Több éves tapasztalatom alapján az Opera a leggyorsabb böngésző, főleg a legújabb verzió! A Safarit kipróbáltam, de piszok lassú volt, még lassabb, mint a Firefox... Nekem az nem jött be! IE kegyetlen xar, csak problémám volt vele az IE 5-től 8-ig mindegyikkel... Ami IE alapú és nagyon jó, gyors az a Maxthon nevű böngésző, próbáljátok ki, én csak azért nem használom, mert Windows Vistán összeakadt az IE-vel, de XP-n sokáig használtam. Az Operával az a gond, hogy a kiegészítői a böngészőn kívül indulnak el és nem a böngésző ablakába települnek.
A Google Chrome azért (is) olyan gyors, mert szinte semmi sincs benne, általában a böngészőket a sok add-on (kiegészítő) lassítja le. Én pont ezért nem használom, mert rengeteg olyan funkció nincs benne amire nekem böngészés közben szükségem van.
The World Browser - ezt is sokáig használtam, ez is jó, viszont az új verziói még nincsenek magyarosítva sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!