Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ti melyik böngészőt használját...

Ti melyik böngészőt használjátok és miért?

Figyelt kérdés
Én a Google Chrome-ot, mert az a leggyorsabb és legegyszerűbb számomra.
2014. júl. 4. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Chrome, mert nem kér bővítményeket és egyszerü
2014. júl. 4. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Chrome. Mert ezt szoktam meg, Windowson és Linuxon is ezt használom, kényelmes, gyors és sok-sok könyvjelző és jelszó van eltárolva és szinkronizálva, így mindig mindenhol mindenhez hozzáférek.
2014. júl. 4. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
En gyors netkapcsolattal nem igazan erzek kozottuk kulonbseget, ezert felvaltva hasznalom oket, mikor melyikhez van kedvem: Mozilla Firefox, Google Chrome es Opera kozott szoktam valtogatni, ritkan Maxthon es Chromium Browser.
2014. júl. 4. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem régi a gépem, és a netem sem túl gyors, az Opera és a Chrome között szoktam váltogatni. Régen csak Operát, kivéve 1-2 oldalnál, amin valami miatt nem volt jó. Újabban sajnos egyre több erőforrást igényelnek ezek a csilivili weboldalak, muszáj vagyok Chrome-ot használni, az valahogy jobban gazdálkodik vele. Ellenben egy-egy fül megnyitása, oldalak betöltése érezhetően lassabb rajta, mint az Operán :/
2014. júl. 4. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Google Chrome. Próbáltam már a Firefox-ot, az Operát meg az Explorert is de a Chrome a leggyorsabb. Illetve egyszerű, könnyen kezelhető és hasznos bővítmények vannak benne.
2014. júl. 30. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!