Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az Inviteltől kapott ZTE Wifi...

Bari Zsolt kérdése:

Az Inviteltől kapott ZTE Wifi router jelét szeretném felerősíteni valamilyen antennával, hogy az egész lakásban jól lehessen fogni. Tudnátok ajánlani valami olcsó megoldást?

Figyelt kérdés
Előre is köszi.

2015. márc. 1. 14:07
 1/2 P.O.C. ***** válasza:

Én nem nagyon láttam még olyan szolgáltatótól kapott routert, ami nem fix antennás. Szóval az antennát biztosan nem tudod lecserélni, csak esetleg akkor ha szétszeded, aminek a szolgáltató nem fog örülni.

Szerintem valami jelismétlő szerűség jöhet csak szóba. Olcsón talán csak ez van:

[link]

Ha nem sikerülne vele beállítani a jelismétlő módot, még mindig össze tudod kötni a routerrel LAN porton keresztül, hogy egy másik Wi-Fi hálózatként üzemeljen.

2015. márc. 1. 14:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2015. márc. 1. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!