Új router = nincs seed, van valakinek ötlete?
Sziasztok,
Hogy őszinte legyek, általában az utolsók közt vagyok, akik segítséget kérnek, mindent meg szoktam oldani egy kis google és türelem segítségével, de a mostani probléma kifogott rajtam, így kénytelen vagyok új topicot nyitni (az elsőt).
A helyzet az, hogy eddig egy ZTE ZXV10 típusú routerem volt, melyen be volt állítva számomra DHCP reservation, DMZ host és még Port fowarding is, ment is szépen minden rendesen. Aztán 2 napja nagyobb internet csomagot kaptunk, ami magával hordozta azt is, hogy egy teljesen új routert szerelt be a szolgátató, a neve Speedport W 724V, a telekomos verzió, screenshot:
Miután meglett, itt is azonnal beállítottam a DMZ-t, DHCP-t és a portokat, ám valami még mindig nem stimmelt.
A torrent kliensben piros minden seedelt torrentem az esetek 80%-ában, ritkán tudok ténylegesen vissza is tölteni (vagy csak járatni a klienst, hogy csökkenjen a kötelezettség, lévén, hogy nem mindig vannak leecherek). A torrent setup guide 10054-es hibakódot adott a feltöltési tesztre. Egy uTorrent 3.4.2-es verzióról van szó egyébként. AVG-n és tűzfalon belül is kivételekbe raktam a klienst, de ami nagyon idegesít, az a fent említett screenshoton látható router tűzfal, amit nem lehet kikapcsolni, nincs rá beállítás. Szerintem ez okozza a problémát. Hála Istennek jelenleg megy a seed, szóval a hibáról nem tudok screenshotot csatolni, de amint ez változik, megint írok. A kérdés tehát adott: mit lehetne tenni e hiba kiküszöbölése érdekében?
A kérdező kommentje:
A megoldás megvan!
Aki ugyanezzel a hibával küzd, az törölje le a jelenlegi utorrent-jét a beállításokkal együtt! és tegye fel az utorrent 3.1.3-as verzióját.
közben itt találtam valamit
Ezt már én írom Az Application Data bol is töröld a az u torrent tartalmát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!