Megfog szűnni az OLX most, hogy megvette a Jófogás?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel mert a jofógás konkrétan egy kalap sz@r. Ott már nem is hirdetek semmit sem, mert az égvilágon nem adtam el ott még semmit, hirdetést feladni sem olyan egyszerű mint OLX-en.. egy jó képet nem tudok oda feltölteni sajnos.. és még a keresője is szörnyű!
Elvileg átveszi a jófogás az OLX alkalmazottait, de ez mit jelent az OLX-re nézve?
2015. febr. 19. 11:25
11/18 anonim válasza:
12/18 A kérdező kommentje:
Jó, csak akkor jó lenne a kedves jófogás részéről, hogy csinálja meg normálisan azt a szar oldalt, hogy fel lehessen oda tölteni normál méretben képet meg a keresője se legyen szar.. többek között...
2015. márc. 3. 13:35
13/18 A kérdező kommentje:
mert, hogy én ott még az égvilágon nem adtam el semmit, az tuti...
2015. márc. 3. 13:35
14/18 anonim válasza:
Azért úgy tűnik, hogy nem marad versenytárs nélkül a jófogás, mert a Vatera beindulni látszik:
15/18 anonim válasza:
Az olx törölte az üzeneteimet hirdetéseimet mindenem... A szemetek....
16/18 anonim válasza:
Pedig az olx a közös nemzetközi hirdetőfelület .Ilyet nem csinálhatnak..
17/18 anonim válasza:
A jófogás.hu-t azért nem szeretik az emberek mert annak a felülete kezelhetőség szempontjából egy nagy kalap használhatatlan f.stalicska úgy ahogy van.Ráadásul szó nélkül törölték az OLX-es fiókjaimat a beszélgetéseimmel üzenetekkel infókkal telefonszámokkal email címekkel együtt.Komolyan mondom ez hihetetlen.Egyszerűen megáll az ész...
18/18 anonim válasza:
Uuuuutáálom a jófogást!!! A keresője egy nagy nulla,nem nagy fantáziája lehet a szerkesztőjének! Vissza az olx-et! ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!