A jófogás.hun eladtam egy porszívót. Lakásomon kipróbáltam működött. Aznap hivott aki megvette, "hiűnyzik egy kúpszerű valami. Szerintem nem . Köteles vagyok visszavenni?
A jófogás írta:Tökéletesen megértem problémáját, viszont ügyfélszolgálatunknak nincs elegendő rálátása erre a témára. A Jófogás.hu egy felületet biztosít sikeres adás-vételhez, az oldalunkon való hirdetés Működési Szabályzatunk betartásán túl nem jár kötelezettségekkel.
Épp ezért nem tudjuk Önnek megmondani, hogy köteles-e visszaadni az összeget, csupán arra kérném, hogy mindkettejük érdekében próbáljanak közös megegyezésre jutni a vásárlóval, a kompromisszumkötés lehet az Ön és vásárlója számára is a legmegfelelőbb.
További kérdéseivel forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!
Oldalunkra visszavárjuk, hiszen a jofogas.hu oldalon korlátlan számú képes hirdetést adhat fel ingyen, vagy böngészhet a több mint 2.000.000 hirdetés között. tehát egyértelmű a nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!