Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Opera böngészőben hogyan...

Opera böngészőben hogyan tudom blokkolni, hogy ne ugorjanak fel kéretlen oldalak?

Figyelt kérdés
Kb. 5-10 percenként felugrik játék, randi stb. oldal amiket nem akarok látni. Hogyan tudom ezt megelőzni?
2015. febr. 8. 02:23
 1/4 donfetibo ***** válasza:

Rá kattintasz a Opera gombra, ott kiválasztod a Bővítmények opciót, ott pedig a További bővítményeket!

de egyszerűbb így ha ezt bemásolod a felső kereső sávba:

[link]

ez mindjárt oda ugrik és ezt a két kezelőt megkeresed és telepíted:

µBlock, ez mindjárt az első helyen lesz a másik pedig:

Adblock Plus, ezt is hamar megtalálod, talán 2-3 sorral lesz lejjebb! Telepíted őket és a bővítményeknél beállítod!!!

Mondom neked ha jól beállítod, hogy amióta nekem meg van az óta egyetlen reklámmal vagy beugró p...aságokkal nem találkoztam, mondom 100%-os!!!

Ha valamit nem tudnál, írd meg el magyarázom!!!

2015. febr. 8. 03:34
 2/4 belapus ***** válasza:
Nem használok Opera böngészőt, de arra tippelek, hogy talán már neked sem lesz elég egy bővítmény használata.Úgy vélem felkerült egy reklámprogram a gépedre.Ezt el kellene távolítani, majd vírusirtás és a Malwarebytes.
2015. febr. 8. 08:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló neked volt igazad. Egy bizonyos program volt fent, letöröltem, azóta minden okés plussz lefuttattam egy vírus keresését.
2015. febr. 8. 23:49
 4/4 donfetibo ***** válasza:

Kérdező, ha jól tudom akkor a kérdésedre válaszoltam amit kérdeztél! Nem azt írtad, hogy valahol olyan helyen jártam ahol nem kellett volna és azóta 5-10 percenként beugrálnak a reklámok akkor mit hibáztam vagy ilyesmi kérdést kellett volna feltenned, de ne izgulj lesz még annyi beugró reklámod ez csak ideiglenes megoldás, 2 válaszolónak igaza volt én ezt tiszteletben tartom, úgy látszik, hogy ő tapasztaltabb a kérdéseid révén!!!

1 köszönöm is elég lett volna, hogy 1 válaszoló, köszönöm a kérdésemre a választ, de a 2 válaszoló találta ki a hülye kérdésemre a választ!!!

Üdv.

2015. febr. 11. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!