Opera böngészőben hogyan tudom blokkolni, hogy ne ugorjanak fel kéretlen oldalak?
Rá kattintasz a Opera gombra, ott kiválasztod a Bővítmények opciót, ott pedig a További bővítményeket!
de egyszerűbb így ha ezt bemásolod a felső kereső sávba:
ez mindjárt oda ugrik és ezt a két kezelőt megkeresed és telepíted:
µBlock, ez mindjárt az első helyen lesz a másik pedig:
Adblock Plus, ezt is hamar megtalálod, talán 2-3 sorral lesz lejjebb! Telepíted őket és a bővítményeknél beállítod!!!
Mondom neked ha jól beállítod, hogy amióta nekem meg van az óta egyetlen reklámmal vagy beugró p...aságokkal nem találkoztam, mondom 100%-os!!!
Ha valamit nem tudnál, írd meg el magyarázom!!!
Kérdező, ha jól tudom akkor a kérdésedre válaszoltam amit kérdeztél! Nem azt írtad, hogy valahol olyan helyen jártam ahol nem kellett volna és azóta 5-10 percenként beugrálnak a reklámok akkor mit hibáztam vagy ilyesmi kérdést kellett volna feltenned, de ne izgulj lesz még annyi beugró reklámod ez csak ideiglenes megoldás, 2 válaszolónak igaza volt én ezt tiszteletben tartom, úgy látszik, hogy ő tapasztaltabb a kérdéseid révén!!!
1 köszönöm is elég lett volna, hogy 1 válaszoló, köszönöm a kérdésemre a választ, de a 2 válaszoló találta ki a hülye kérdésemre a választ!!!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!