1 gombot megnyomtam véletlenül, és változás történt a böngészőben és a win8-ba, mitől lehet?
Véletlen megnyomtam a billentyűzeten valami gombot, erre [link] megnyimtom azasztalon a chromot, erre szürke semmi felület jön be, amin belül ha kattintok a chromra akkor tudok netezni.... Képet is tallóztam a képfeltöltéesből nem megszokott volt, kék háttér windos8on belül és onnan tudtam betallozni, teljesen megváltozott, pedig csak véletlen valamit elnyomta..
Mikor képet akarok tallózni, feltölteni ez jön be, ez sem ilyen volt, mindig egy ablak jött be ahonnan ki lehetett választani a mappák közül, erre most ez fogadott, mit nyomhattam el?
Beállítások -> Chrome újraindítása az asztalon:
Köszönöm szépen h segítettél, örök hálám, rendes vagy!
De még annyit megtudnál mondani, mi nyomodott meg a billentyűzeten? Tényleg nem tudom rátehénkedtem az ágyba véletlenül!
Én nem tudok olyan billentyűparancsról, ami Windows 8 módba állítaná a Chrome-t.
Persze nem kizárt hogy van.
Mindegy, ha megint átállna, legalább tudni fogod hogy kell visszaállítani. :)
Így van! Nem tudom átállítani, most se tudnám, rátehénkedtem az ágyba, ez a magyarázat!:D:D mert a laptopom a tv-nel HDMI kábellel van összekötve, egerem,billentyűzetem usb-s szóval 2-3 méterre hat...
Rátehénkedés közben láttam a tv-men hogy hirtelen átállítodik..
Átállítani is ugyan úgy kell ahogy vissza, csak nem a "Chrome újraindítása az asztalon", hanem a "Chrome újraindítása Windows 8 módban" felirat jelenik meg a beállításoknál.
Billentyűparancsról viszont továbbra sem tudok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!