Mire jó az ncore? Miért lesz jobb nekem ha lesz ncore-om?
Piratebay-en fent van, vannak toplisták, teljes sebességgel jön minden, ott sincsenek a toplistában kamerás filmek Magyar szinkronos filmeket meg amúgy sem nézek.
Plusz nincsenek szabályok, elvárások.
Mire jó arra mint úgy általában 1 torrent oldal letölteni. Miért lesz jobb ha bekerülsz mert vannak olyan spec ritkaságok amiket máshol nem igazán találnál meg.
Pl nekem ilyen volt jó pár egyetemi könyv amit még kereskedelme se letehet már kapni. Meg a HALO 2 PC-re.
Ja és aránymentes tehát ha letöltesz 5 terrát de vissza seedelni csak 3 GB-t sikerült(akaratod ellenére nem úgy h lelépsz) akkor se bántanak. Viszont seedelni azt kell és vannak elvárások. Szóval nem neked való hely.
Én havi szinten 60-100 GB-t töltök vissza pedig arány mentes oldal révén "nem kellene" csak 48 óráig kötelező.
Viszont akkor nem lennék Elite és ha mindenki úgy állna hozzá akkor semmi nem maradna fent néhány 7-nél tovább.
És ez szívás lenne mindenkinek, de ezt te nem érted. Ott olyan közösség van amibe te valszeg sose kerülsz be mivel a meghívó felelős a meghívottért és ezt az invitált fél általában tiszteletben tartja.
Ezért más az nCore.
Csakhogy itt nem 1-2 egyetemi könyvről van szó, hanem sokkal többről, amíg az ember nem tagja az oldalnak, addig nem igazán érzi mennyivel többet jelent egy nCore mint egy szimpla PB vagy Kickass, tapasztalatból mondom. Hamar felkerül minden, nem halnak ki a torrentek, és tényleg olyan dolgok is vannak amit nem találnál meg sehol máshol. Hidd el, nagyon lehet ám örülni annak az "1-2 dolognak".
Kicsit úgy érzem, hogy nincs nCore-od és ezért próbálod bizonyítgatni hogy nincs is nagyon értelme, hiszen "minden fönt van" más oldalakon. Nem rossz oldalak azok se, de mások.. mások. Azt tudom mondani, hogy ha esetleg lesz rá lehetőséged és be tudsz tartani szabályokat, azaz legfőképp hogy visszatölts (legalábbis kb. 48 órán keresztül) akkor kérj valakitől meghívót ha van ismerősöd (csak úgy nem lehet, főleg SMS-sel nem, soha ne dőlj be, .cc nu hivatalos), és kerülj be az oldalra. Meg fogod látni milyen előny tud lenni, de ne úgy csináld hogy belépsz, rákeresel egyből dolgokra és összehasonlítgatod PB-vel, jönni fognak a dolgok maguktól. ;)
Ha viszont nem érdekel a visszatöltés és a szabályok, akkor értelemszerűen maradj a nyilvános oldalakon, azok valók az ilyen típusúaknak. (nem feltételezek rólad semmit). Te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!