Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mire jó az ncore? Miért lesz...

Mire jó az ncore? Miért lesz jobb nekem ha lesz ncore-om?

Figyelt kérdés

Piratebay-en fent van, vannak toplisták, teljes sebességgel jön minden, ott sincsenek a toplistában kamerás filmek Magyar szinkronos filmeket meg amúgy sem nézek.

Plusz nincsenek szabályok, elvárások.

2015. febr. 6. 17:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Neked nem jó az Ncore.Ilyen hozzáállással maradj ahol vagy.Itt szabályok vannak ez nem neked való.
2015. febr. 6. 17:46
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Mire jó egy 3d modeller? Animációkat csak nézem, nem pedig csinálom. Ha nagyon kell egy object, letöltöm netről bárhonnan, de szükségem sincs ilyesmire.
2015. febr. 6. 17:46
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

Miért lesz jobb nekem ha lesz ncore-om?

még több illegális tartalomhoz jutsz

2015. febr. 6. 17:51
 4/14 A kérdező kommentje:
pirate bayen minden, pontosabban több minden fent van mint ncore-on, ami nem magyar.
2015. febr. 6. 17:52
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Egy magadfajtát nem is hívnék meg egy ilyen oldalra.
2015. febr. 6. 19:01
 6/14 A kérdező kommentje:
miért? milyen az a "magamfajta" ?
2015. febr. 7. 00:46
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
ha neked nem kellenek filmek, könyvek magyarul, akkor nincs rá szükséged, maradj a pirate baynél.
2015. febr. 7. 08:36
 8/14 anonim ***** válasza:
82%

A magadfajta,az eddigi nyilatkozatod alapján,úgy tud előrejutni hogy mást besároz hogy ő tisztának tűnjön.

Nincs ncore-od nem tudod hogy mi van rajta?hogy müködik? mik az előnyei?....és elkezded fikázni és összehasonlítani egy nyílvános torrent oldallal.Ha mindenki így gondolkodna mint te "Plusz nincsenek szabályok, elvárások" az ilyen oldalakról nem lehetne letölteni semmit.

A zárt torrent oldalak az ilyen embereket szűrik mert ahhoz hogy kapjál valamit cserébe adnod is kell.Csak bizonyos népcsoport hiszi hogy a világ úgy tud működni hogy mindig csak kapnak.

2015. febr. 7. 09:10
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó,ott a pont.Kedves kérdező,ezt értetettem magadfajtának ;)
2015. febr. 7. 09:41
 10/14 A kérdező kommentje:

"Nincs ncore-od nem tudod hogy mi van rajta?hogy müködik? mik az előnyei?"

Ezt kérdeztem de még SENKINEK sem sikerült leírni a választ rá.

2015. febr. 7. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!