Vírusos lett a gépem! Mit tegyek?
Szörnyen idegesítő, legszívesebben agyonverném a gépet, mindenhol hirdetések tömkelege, itt is egy előugró hirdetés, ott is egy megjelenő hirdetés, se levelet nem tudok írni normálisan a k******tt hirdetések miatt, mert megjelennek és az egerek elugrik tőlük, se netezni nem lehet normálisan, mert kitakarnak mindent.
Félreérthetetlenül és megcáfolhatatlanul vírusos lett a számítógépem.
Nemrég töltöttem le az ENKÓRról az Avast 2015-öt, összesen négy magas fenyegetettségű fájlt találtam, kijavítattam őket, újra indítottam a gépet és az ég egy adta világon nem történt semmi.
Mit ajánlotok, még mit tegyek/tehetek a számítógépem megtisztítása érdekében? Egy biztos: nincs azaz Isten, amiért újra telepíteném a gépemet még egyszer... ha lehet, ezt elkerülném.
torrentről feltört vírusírtó ?
már valószínű abban is volt valami,vírusos gépre ritkán hatásos utólag vírusírtót telepíteni.
formázd le a eset smart security tedd fel havonta lehet találni hozzó aktiváló kódot az sg nod 32 fórumon.
Na hát sziasztok!
Az egyik ismerősömmel már mindent megpróbáltunk.
Az Avast, a Microsoft Essentials egyaránt ezt mutatta: a számítógépem folyamatos védettség alatt áll, vírus NINCS!
A Chromet nemrég újra telepítettem, Toolbarok nincsenek, se egyéb bővítmények. Egyszerűen semmilyen programom nem talál vírust és nincs telepített bővítmény, kiegészítő, miegyéb, ide NEM ILLŐ DOLOG, egyszerűen ilyet nem talál a számítógépem!
És mégis megvannak a hirdetések! =-[
Már megtaláltam a baj forrását: valahogyan települt a SavePass szemét a programjaim közé!
Valóban igazam volt, ez a vírus tényleg beleette magát a gépembe, úgy, hogy nem lehetett felismerni azt! De töröltem, s a hirdetések is megszűntek =]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!