Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vírusos lett a gépem! Mit tegyek?

Vírusos lett a gépem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szörnyen idegesítő, legszívesebben agyonverném a gépet, mindenhol hirdetések tömkelege, itt is egy előugró hirdetés, ott is egy megjelenő hirdetés, se levelet nem tudok írni normálisan a k******tt hirdetések miatt, mert megjelennek és az egerek elugrik tőlük, se netezni nem lehet normálisan, mert kitakarnak mindent.

Félreérthetetlenül és megcáfolhatatlanul vírusos lett a számítógépem.

Nemrég töltöttem le az ENKÓRról az Avast 2015-öt, összesen négy magas fenyegetettségű fájlt találtam, kijavítattam őket, újra indítottam a gépet és az ég egy adta világon nem történt semmi.

Mit ajánlotok, még mit tegyek/tehetek a számítógépem megtisztítása érdekében? Egy biztos: nincs azaz Isten, amiért újra telepíteném a gépemet még egyszer... ha lehet, ezt elkerülném.

2015. jan. 28. 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Töröld le az avastot. Aztán gondolkodj el egy olyan rendszeren, ami nem szokott vírust kapni. Ha belátod, hogy az neked jó lehet, akkor sok segítségre fogsz lelni, itt is és bármelyik fórumon, ami ezzel kapcsolatos. Amennyiben hülyének gondolsz a továbbiakban, akkor szenvedj így tovább, vagy csináld meg a sok "szakértő" által ajánlott "tuti" megoldásokat és majd pár nap után telepítsd újra a géped és ismét kezdődik majd minden elölről.
2015. jan. 28. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Tedd újra a böngésződ, nekem úgy jobb lett. Másrészt, óvatosan töltögessél le.
2015. jan. 28. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Elöször is oda kell figyelni a letöltött programokra.Telepítésnél mindig a hozzáértö módot kell választani tehát nem az automata telepítést.Sok telepítöben toolbar-ok stb vannak.Nem is tudod és telepítesz egy reklám programot.Nem rossz az Avast de jó ha van még telepítve egyéb virusirtó is pl.:Malwarebytes Anti-Malware stb.Jól írták hogy töröld a böngészőt és telepítsed újra.(szokot segíteni).
2015. jan. 28. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:

torrentről feltört vírusírtó ?

már valószínű abban is volt valami,vírusos gépre ritkán hatásos utólag vírusírtót telepíteni.

formázd le a eset smart security tedd fel havonta lehet találni hozzó aktiváló kódot az sg nod 32 fórumon.

2015. jan. 28. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:

Na hát sziasztok!

Az egyik ismerősömmel már mindent megpróbáltunk.

Az Avast, a Microsoft Essentials egyaránt ezt mutatta: a számítógépem folyamatos védettség alatt áll, vírus NINCS!

A Chromet nemrég újra telepítettem, Toolbarok nincsenek, se egyéb bővítmények. Egyszerűen semmilyen programom nem talál vírust és nincs telepített bővítmény, kiegészítő, miegyéb, ide NEM ILLŐ DOLOG, egyszerűen ilyet nem talál a számítógépem!

És mégis megvannak a hirdetések! =-[

2015. jan. 28. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:
A HDD-n a vírus lemágnesezését próbáltátok már?
2015. jan. 28. 22:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Már megtaláltam a baj forrását: valahogyan települt a SavePass szemét a programjaim közé!

Valóban igazam volt, ez a vírus tényleg beleette magát a gépembe, úgy, hogy nem lehetett felismerni azt! De töröltem, s a hirdetések is megszűntek =]

2015. jan. 28. 23:11
 8/8 anonim válasza:
Szia, hogy sikerült megtalálni a hibás programot? nekem ugyanúgy ez a probléma áll fent, és nem tudom mit kéne csinálnom :/
2017. máj. 6. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!