S. O. S! vírusos a gépem?
Figyelt kérdés
Ma kaptam az egyik osztálytársamtól egy linket.
Én meg megnyitottam , de előtte megkérdeztem mi ez? Ő nem írt rá semmit sem , és hát megnyitottam.Utána meg mindenkinek elküldte a fb-m az összes ismerősömnek még a tanítóimnak is .. :( Azt mondta a barátnőm,hogy ez vírus és virusos lesz a gépem.
Én azon nyomban elindítottam a ,,gyorsvizsgálatott,, az egész gépemben és a ,,vírus kereső,, programomat is.
De nem talált semmilyen vírust.
Akkor most vírusos a gépem vagy nem?
U.I: Remélem,hogy nem ,mert projectot kell csinálni :(
2014. márc. 29. 12:36
1/21 anonim válasza:
A gyorskeresésé semmit sem használ. Milyen típusú (kiterjesztésű) fájl volt? Mekkora méretű? A gépeden melyik mappába mentetted? Milyen szoftverrel vizsgáltad át a géped? .exe fájl volt? Mit csinált? Adott vizuális jelet? Mi volt a fájl neve? Mennyi ideig futott és benne van-e az autoindítási programok között? Ezek nélkül nem segíthetek.
2/21 anonim válasza:
És már nem azért, de a barátnőd feltételezhetőleg egy fb-függő, géphez nem értő emberke lehet, Hogyan támaszkodhatsz a véleményére egy vírus esetén? :D
4/21 A kérdező kommentje:
Avast virusirto programom van .
2014. márc. 29. 12:45
5/21 anonim válasza:
Letöltöttem, megnézem, én könnyen vagyok, ESET véd. Ő nem érzékelt semmi érdekeset, nem írta be magát az autoindításiba, de nem is adott vizuális jelet, bár dolgozott. Az image.exe programok általában vírusok, ez feltételezhetőleg egy rendesen elrontott verziója, mert még vírusnak is alkalmatlan. csak töröld le.
6/21 A kérdező kommentje:
ohh,köszönöm szépen . 10 kg kő esett le a szivemrol !
2014. márc. 29. 12:51
7/21 anonim válasza:
Megnézem néhány online scanner oldalt. A incitemarketing nem vírusos.
8/21 anonim válasza:
Amúgy én próbaverziójú esetet használok úgy 2 éve. Csak egy e-mail havonta, ja, és a próbaverzió egy teljes verzió, időkorláttal. Avast helyett megéri a havi egy e-mailt.
9/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget .ha szabad megtudni informatikus tanar vagy ? En meg csak 13 evea vagyok es lany .nem ertek az ilyesmihez
2014. márc. 29. 13:10
10/21 anonim válasza:
Informatika tanár...
úristen.
13éves naív kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!