Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » S. O. S! vírusos a gépem?

S. O. S! vírusos a gépem?

Figyelt kérdés

Ma kaptam az egyik osztálytársamtól egy linket.

Én meg megnyitottam , de előtte megkérdeztem mi ez? Ő nem írt rá semmit sem , és hát megnyitottam.Utána meg mindenkinek elküldte a fb-m az összes ismerősömnek még a tanítóimnak is .. :( Azt mondta a barátnőm,hogy ez vírus és virusos lesz a gépem.

Én azon nyomban elindítottam a ,,gyorsvizsgálatott,, az egész gépemben és a ,,vírus kereső,, programomat is.

De nem talált semmilyen vírust.

Akkor most vírusos a gépem vagy nem?

U.I: Remélem,hogy nem ,mert projectot kell csinálni :(

2014. márc. 29. 12:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én egy 15 éves fiú vagyok ;D. Amit leírtam, az egy átlag felhasználó tudásánál nem sokkal magasabb színvonal.
2014. márc. 29. 14:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Legközelebb ne linkelj be ide vírusos fájlt!
2014. márc. 29. 15:00
 13/21 anonim ***** válasza:
Megmondtam már, nem vírusos. Sem a Kaspersky, sem az ESET Smart Security nem találta annak.
2014. márc. 29. 15:42
 14/21 anonim ***** válasza:

Az érdekes, mivel nálam a legfrissebb, vásárolt licencű Eset Smart Security Injector.BAVD trójait jelzett rá, szóval én nem lennék annyira biztos abban a vírusmentességben.

[link]

2014. márc. 29. 18:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Tessék, pont a mai vírusadatbázis frissítéssel került be a programba: [link]
2014. márc. 29. 18:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát, nálam nem. Teljes átvizsgálás után találtam 2 másik ehhez nem kötődő fájlt ugyan, de még egy letöltés és átvizsgálás után sem vírusos. Ezek szerint fake, és javították.
2014. márc. 29. 20:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Pedig az. A panda meg a gdata szerint is. Gondolom bem a te trial esetednek fogunk hinni.
2014. márc. 29. 23:13
 18/21 anonim ***** válasza:
A trial ESET egy teljes verzió, kicselezhető időkorláttal. A panda még mindig nem egy értékelhető vírusirtó az eset mellett. Vírusra nézve a Kaspersky online "laboratóriumának" eredményét tudom még elfogadni.
2014. márc. 30. 10:11
 19/21 anonim ***** válasza:

A panda nem értékelhető. Aha. Csak jobb eredményeket ér el, mint az eset...

[link]

2014. márc. 30. 11:10
 20/21 anonim ***** válasza:

A Panda nagyon jó vírusirtó. Ha az ESET-re nem járna nekem 50% kedvezmény, akkor a Pandát venném. Használtam már 1 évet és elégedett voltam vele. Mondjuk most az ESET-tel is elégedett vagyok.

Továbbra is nagyon érdekes számomra hogy a trial verziójú ESET nem, de a vásárolt licencű ESET meg jelez arra a fájlra, és karanténba rakta. Valószínűleg gondoltak arra az ESET-nél hogy egyesek folyamatosan új e-mail címmel fogják használni a próbaverziót...

2014. márc. 30. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!