S. O. S! vírusos a gépem?
Ma kaptam az egyik osztálytársamtól egy linket.
Én meg megnyitottam , de előtte megkérdeztem mi ez? Ő nem írt rá semmit sem , és hát megnyitottam.Utána meg mindenkinek elküldte a fb-m az összes ismerősömnek még a tanítóimnak is .. :( Azt mondta a barátnőm,hogy ez vírus és virusos lesz a gépem.
Én azon nyomban elindítottam a ,,gyorsvizsgálatott,, az egész gépemben és a ,,vírus kereső,, programomat is.
De nem talált semmilyen vírust.
Akkor most vírusos a gépem vagy nem?
U.I: Remélem,hogy nem ,mert projectot kell csinálni :(
Az érdekes, mivel nálam a legfrissebb, vásárolt licencű Eset Smart Security Injector.BAVD trójait jelzett rá, szóval én nem lennék annyira biztos abban a vírusmentességben.
A Panda nagyon jó vírusirtó. Ha az ESET-re nem járna nekem 50% kedvezmény, akkor a Pandát venném. Használtam már 1 évet és elégedett voltam vele. Mondjuk most az ESET-tel is elégedett vagyok.
Továbbra is nagyon érdekes számomra hogy a trial verziójú ESET nem, de a vásárolt licencű ESET meg jelez arra a fájlra, és karanténba rakta. Valószínűleg gondoltak arra az ESET-nél hogy egyesek folyamatosan új e-mail címmel fogják használni a próbaverziót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!